Tokrat Fory plinaš
Re: Tokrat Fory plinaš
Ja 20 let nazaj, ja. Nič več, zlatarstvo prit je sedaj tam. Za par fičnikov več dobiš originale in ti ni treba stat v vrsti 25 minut. Razen, če si baksuz tko kot jaz, okvara se ti zgodi v soboto ob 10.45, v ponedeljek zjutraj pa rabš avto. Potem greš pač tja, stat v vrsto.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Bom kupu takle ključ, ki ga je backwood prilimal, sem ga sicer imel pred leti ampak pojma nimam kam je šel...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Jaz sem enkrat pošteno obrnil en nipl in predno sem hotel vse skupaj do konca ferderbat z grip kleščami mi je kolega pod nos porinil tale ključ s katerim sem potem z lahkoto odvil nipl
Pomoje maš s tem reš še največ šanse, pa pomoje se splača z WD40 prej parkrat pošpricat...to dela čudeže
Pomoje maš s tem reš še največ šanse, pa pomoje se splača z WD40 prej parkrat pošpricat...to dela čudeže
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Gume zamenjane!
Sem mogu pa dvigalko podložit za cca 10cm
Sem mogu pa dvigalko podložit za cca 10cm
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Ppznam probleme z dvigalko.
Kaj si dal gor?
Kaj si dal gor?
It's a hybrid. It burns gas and oil!
Nč več turbo...
Nč več turbo...
No vidiš, maš vsaj zlate felge zdej gor.
Me prav zanima če te bo kateri vprašal če ni škoda litih feltn za pozim.

Me prav zanima če te bo kateri vprašal če ni škoda litih feltn za pozim.
Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Je blo mal cajta, pa sem se končno lotil menjave žarnic v števcu, pa daljinca sem priklopil na centralno, pa ko že notranjost rihtam, bom priklopil ojačevalec, ki ga mam viška, na ene spodobne zvočnike v sprednjih vratih. Če ima kdo za prodat kakšen normalen sprednji ločen sistem se priporočam 
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Danes sem se lotil airbag lučke/clockspringa... Kakšnih 8 ur kasneje je lučka ugasnila!
Ta nov rabljen mehanizem je imel strgan kabel, pol je bil en konektor zanič, pol sem se pa še tresu, ko sem vse skupaj nazaj montiral, da je še zadost kabla ostalo, da bo šel volan do skrajnih pozicij
Huhu, na srečo je šlo, lučka za AB ugasnila, hupa dela, volan gre od enega do drugega konca.
Zdej, če se ti strga kabel nekje na sredini nimaš kej, pač menjaš vse skupaj, ta moj je bil strgan cca. 5cm pred konektorjem, pa še 2x sem ga moral krajšat, ker lotat na ta kabel, s predpotopnim spajkalnikom od prababice od mojega starega fotra je faking nemogoče, rajš ne dam kakšne slike gor. Ampak recimo da bo držal, konec koncev so ti loti in žice pri miru, če ne pa vržem nov komplet mehanizem noter, 5min dela, tega bom pa zelo veselo skuru!
Sem si kar dva
mrzla privošču po temu 
Ta nov rabljen mehanizem je imel strgan kabel, pol je bil en konektor zanič, pol sem se pa še tresu, ko sem vse skupaj nazaj montiral, da je še zadost kabla ostalo, da bo šel volan do skrajnih pozicij
Huhu, na srečo je šlo, lučka za AB ugasnila, hupa dela, volan gre od enega do drugega konca.
Zdej, če se ti strga kabel nekje na sredini nimaš kej, pač menjaš vse skupaj, ta moj je bil strgan cca. 5cm pred konektorjem, pa še 2x sem ga moral krajšat, ker lotat na ta kabel, s predpotopnim spajkalnikom od prababice od mojega starega fotra je faking nemogoče, rajš ne dam kakšne slike gor. Ampak recimo da bo držal, konec koncev so ti loti in žice pri miru, če ne pa vržem nov komplet mehanizem noter, 5min dela, tega bom pa zelo veselo skuru!
Sem si kar dva
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Če nimaš grifa, pa če maš slabo orodje je težko delat trajne lote ja.
Če bo na naslednjo spomlad še delalo, potem bo večno
Če bo na naslednjo spomlad še delalo, potem bo večno
Držim pesti da bo držal 
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Sem naročil nov spajkalnik, nekaj na Bangood, za 40eur, zame bo dober...
Ta tastar gre pa v okvir pa na steno, dober je bil, dokler je bil
Ta tastar gre pa v okvir pa na steno, dober je bil, dokler je bil
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
To je za bakrene žlebe varit...ne pa fino elektroniko
Za 40€ ne moreš slabega kupit, če mene vprašaš.
Jaz sem vzel enga čist navadnega generičnega v IC-Elektroniki za ~25€ pa sem že nebroj stvari naredil na njemu. Pač špico mora met kolikor toliko malo, pa ali špene ali pa gobico rabiš za čiščenje špice pa bo to to
Pa tut pozabu sem ga že ugasnit, da je ene dva tri dni skup delal, predno sem ugotovil da nekaj smrdi po cimru
Očistiš, naneseš pikcio cina, nasloniš dodaš malce žice v kombinacijo špice+lotanca. Žica mora imeti notri cinol da sproti očisti in zaščiti lot.
Pa ne pretiravat z vročino. Če maš prehudo vročino zjebeš cin ki rata porozen in umazan in potem maš takoj hladen lot.
Za 40€ ne moreš slabega kupit, če mene vprašaš.
Jaz sem vzel enga čist navadnega generičnega v IC-Elektroniki za ~25€ pa sem že nebroj stvari naredil na njemu. Pač špico mora met kolikor toliko malo, pa ali špene ali pa gobico rabiš za čiščenje špice pa bo to to
Očistiš, naneseš pikcio cina, nasloniš dodaš malce žice v kombinacijo špice+lotanca. Žica mora imeti notri cinol da sproti očisti in zaščiti lot.
Pa ne pretiravat z vročino. Če maš prehudo vročino zjebeš cin ki rata porozen in umazan in potem maš takoj hladen lot.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov