22.5. nedelja na Vrhniki
22.5. nedelja na Vrhniki
Jst bom gor nekje od 12h naprej. Sabo bom imel žar, kakšen paket mesa in mrzlo pivo v hladilniku.
Re: 22.5. nedelja na Vrhniki
Men žal ni/ne bo ratalo, nenapovedani obiski 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Enkrat bi se zapeljal na ta poligon, če je dober za testirati vozilo. Se tam vozite ali imate bolj
prostor za piknike? Je za voziti ta mali krog ali kaj več?
prostor za piknike? Je za voziti ta mali krog ali kaj več?
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Maš kar nekaj za vozit, odvisno kakšen avto imaš, mogoče prej traso prehodi peš, lahko me pa pokličeš prej, pa skup zapeljeva, sem z Vrhnike.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Hvala. Verjetno že jutri dopoldan, če ne grem na kolesarsko prireditev. Jaz bi rad samo preskusil AWD zmogljivost RAV4. Sin ima pa XTraila z AT gumami. Če še kakšen nasvet dobiva, bo na ustih lep nasmeh.
Res lepa hvala LSlabe, da naju je prišel pogledat na poligon.
Z RAV4 sem se po levi spustil v kotanjo. Iz kotanje so bile leve skale pod prehudim kotom za odbijač, kolesnica v luži pregloboko. Za sem obrnil in se vrnil na hrib. XTrail pa je prevozil lužo in se za grmom dvignil na levo pot. Vse skupaj je bilo dovolj za preskus limitacij vozil. Dva odseka sem počistil vej, ki segajo na pot.
Z RAV4 sem se po levi spustil v kotanjo. Iz kotanje so bile leve skale pod prehudim kotom za odbijač, kolesnica v luži pregloboko. Za sem obrnil in se vrnil na hrib. XTrail pa je prevozil lužo in se za grmom dvignil na levo pot. Vse skupaj je bilo dovolj za preskus limitacij vozil. Dva odseka sem počistil vej, ki segajo na pot.
Tisto luzo drugic preveri. Nastavljajo skale in hlode. Drugace pa super poligon, da stestiras sebe in vozilo.
Super, sam da sta uživala. Naslednjič, ko bo kaj več časa, pa še kakšen forumaš, pa še kaj zapečemo.
Nujno treba dvignit mojga outbacka, sicer podrsal nisem nikjer, ampak dol v lukno pa tud nisem šel...
Nujno treba dvignit mojga outbacka, sicer podrsal nisem nikjer, ampak dol v lukno pa tud nisem šel...
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Za testirati je bilo dovolj. Za moj avto ne dobim dvižnih vzmeti s TUV certifikatom. Če ga ne uspem dvigniti, nima smisla. Dvig iz kotanje po levi strani je že bolj rock crawling. Kvečjemu če bi šel enkrat še testirati traction borde za premostitev preloma na skale in moč motorja, če se izkopljem ven po tej strani.
Z veseljem pa prideva na čevape in čvek. Že v parih minutah druženja sva dobila koristne nasvete.
Z veseljem pa prideva na čevape in čvek. Že v parih minutah druženja sva dobila koristne nasvete.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov