Lp.
legacy vlaga
legacy vlaga
Zdravo, je že kdo imel tak problem da auto kadr mu zapaše začne crkavat. Kadar je mrzu in ga vžgem crkne pole pa užge in dela na stantgasu. Med vožnjo se zgodi da začne crkavat in sicer obrati začnejo padat in pritisnem sklopko spustim gas se užge za trenutek lučka check engine in ko spustim sklopko in dam gas pelje normalno naprej, to lahko naredi parkrat ali pa nikoli. kdaj tudi trokira preden pride na obrate…uglaunem voda je pršla v auto in sumim da je zaradi vlage, kaj točno je za pogledat ali zamenjat pa nevem. Če je kdo imel isti problem, se zahvaljujem za odgovore
Lp.
Lp.
Re: legacy vlaga
Tukaj je lahko več zadev. Jaz bi se lotil pri kablih svečk, in od tu naprej. Za opisane simptome so vsaj primeni bili krivec kabli. Ne zaradi vlage, zaradi glodavcev in kune. Kabli niso dragi, a preden jih menjaš (če ni videt na pogled kakih poškodb), lahko poskusiš najprej z wd40 pošpricat kontakte in poglej če je kaj bolje.
Zadnjič spremenil aleks, dne 27. April 2023, 08:03, skupaj popravljeno 1 krat.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Re: legacy vlaga
Sem 100% da je zaradi vlage, ker se je ta problem pojavil ko je voda pršla v avto… varovalke, konektorje sm pregledau je vse ok. kable pa še nisem bom preveriu hvala.aleks napisal/-a: ↑27. April 2023, 08:00Tukaj je lahko več zadev. Jaz bi se lotil pri kablih svečk, in od tu naprej. Za opisane simptome so vsaj primeni bili krivec kabli. Ne zaradi vlage, zaradi glodavcev in kune. Kabli niso dragi, a preden jih menjaš (če ni videt na pogled kakih poškodb), lahko poskusiš najprej z wd40 pošpricat kontakte in poglej če je kaj bolje.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov