Dela kdo na A1 ali pozna koga iz prve roke?
Re: Dela kdo na A1 ali pozna koga iz prve roke?
Najs. Jaz imam slično (brez bazena in lesene terase).
https://s1.mojalbum.com/11268341_300012 ... 099970.jpg Desno čisto zadaj je Hrvaška, mislim da Risnjak. Snežnik bi bil med obema mavricama, zraven ta leve, sam je lilo in se ne vidi. Če ne bi iblo tega kuclja na levi, bi se videl Trdinov vrh. Če ne bi hribčka čisto desno, bi se mogoče videl Nanos (ne vem, ker na oni konec je redko čisto jasno in brez meglic). Moram it kdaj do soseda, ki je dobrih 100 metrov više, enkrat ko bo lepo in jasno vreme. Bom videl kaj Peaklens pravi.
https://s1.mojalbum.com/11268341_300012 ... 099970.jpg Desno čisto zadaj je Hrvaška, mislim da Risnjak. Snežnik bi bil med obema mavricama, zraven ta leve, sam je lilo in se ne vidi. Če ne bi iblo tega kuclja na levi, bi se videl Trdinov vrh. Če ne bi hribčka čisto desno, bi se mogoče videl Nanos (ne vem, ker na oni konec je redko čisto jasno in brez meglic). Moram it kdaj do soseda, ki je dobrih 100 metrov više, enkrat ko bo lepo in jasno vreme. Bom videl kaj Peaklens pravi.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Lokejšn, lokejšn, lokejšn ... tri najpomebnejše zadeve ko iščeš parcelo ... Edino, optika ... ni.
Itak, jaz sem imel full smolo kar se nepremičnin tiče v lajfu, sam se je na koncu vse poklopilo. Malo pozno sicer vendar bolje kot nikoli.
Ja, enako. To je tko, če si brez omembe vrednih dohodkov velik časa. Naša je 100 let stara kamnita bajta na hribčkih vzhodno od Ljubljane, kupil šele pri 40ih. Itak je še en kos od banke, ni še čist naše. Je mal "robinzonsko", ni optike, vodovoda, ulične razvetljave, zadnje 2 km še asfalta ne. Do prvega nevikendaškega soseda je skor kilometer. Ampak, men je všeč.
"Hajfajv" top.
+takšen "človk" moraš bit. Jaz sem imel samo en pogoj. Lesena bajta. Bi pa tudi kmečko "natveeikal" če bi bilo treba.
+takšen "človk" moraš bit. Jaz sem imel samo en pogoj. Lesena bajta. Bi pa tudi kmečko "natveeikal" če bi bilo treba.
Jaz imam A1 + Hujota B535-333 in pride ravnokar tja do 30Mbit medtem ko pride telefon, ki sicer kuri 5G na nekih 80-100Mbit.
Zvečer vsak dan padeta oba na 1-15Mbit in zgolj dobri programi uspejo buffer držat brez prekinitev. Torej, youtube, smart tube netflix in podobno dela brez da bi prekinjalo. EON pa je nemogoče gledat, ker se ti zabliska od random skakanja naprej in nazaj in trzanja slike. Tako da TV gledamo samo ob nezasedenih urah
Al pozno zvečer ali pa zjutraj. od 6-7h popodlne tja do 22h ko gre folk spat enostavno ne gre.
Sredi strogega centra, na dan ko je folk doma (dež pa take fore) se zgodi da je interneta na telefonu in hujoti za 1-2Mbit in je groza.
Ampak to razumem, da nas pač naserjejo kao z nekim "5G" signalom ki zadaj nima dosti backenda da bi to sploh do ljubljanske centrale porinil...
Boli me to, da tudi sredi jebene noči ali v času, ko so mulčki v šolah, ta moj hujo ne pride preklo 70-80Mbit, čeprav bi naj šel do 300. Signala imam na hujotu za 4 od 5 črtic, telefon pa ima 3 od 4 5G ali ali 3 od 4 LTE. Nimam cel dan 5G na mobitelu, pa čeprav ga imam na istem mestu na mizi mi na random preklaplja med LTE in 5G.
Internet mam celo noč, tisto ni problem (tu v Trbovljah).
Zvečer vsak dan padeta oba na 1-15Mbit in zgolj dobri programi uspejo buffer držat brez prekinitev. Torej, youtube, smart tube netflix in podobno dela brez da bi prekinjalo. EON pa je nemogoče gledat, ker se ti zabliska od random skakanja naprej in nazaj in trzanja slike. Tako da TV gledamo samo ob nezasedenih urah
Sredi strogega centra, na dan ko je folk doma (dež pa take fore) se zgodi da je interneta na telefonu in hujoti za 1-2Mbit in je groza.
Ampak to razumem, da nas pač naserjejo kao z nekim "5G" signalom ki zadaj nima dosti backenda da bi to sploh do ljubljanske centrale porinil...
Boli me to, da tudi sredi jebene noči ali v času, ko so mulčki v šolah, ta moj hujo ne pride preklo 70-80Mbit, čeprav bi naj šel do 300. Signala imam na hujotu za 4 od 5 črtic, telefon pa ima 3 od 4 5G ali ali 3 od 4 LTE. Nimam cel dan 5G na mobitelu, pa čeprav ga imam na istem mestu na mizi mi na random preklaplja med LTE in 5G.
Internet mam celo noč, tisto ni problem (tu v Trbovljah).
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
To bi jaz vse razumel in mi je čist logiš. Tudi ne brskam po straneh, ki bi zahtevale veliko pretočnost ali karkoli. Razen kak film zvečer na netflix.
Samo ta nočna "izmena" mi pa najeda.
Do sedaj sem lepo pičil wifi hotspot na smarta in je šlo. Sedaj pa še to ne špila več tako kot se zagre.
Pa ajde naj povejo po pravici, ugašamo ponoč, ker šparamo štrom al neki, pa pol "tejkit or livit".
Ne pa tisoč možnih izgovorov, guspot a ste probal to pa to, pa hujo ne lovi vmesnih frekvenc, smo predali tehnikom, ipd. Qr*c palac.
M popi*du, se zmenil s sosedom za španovijo pa šel na Starlink in bye.

Samo ta nočna "izmena" mi pa najeda.
Do sedaj sem lepo pičil wifi hotspot na smarta in je šlo. Sedaj pa še to ne špila več tako kot se zagre.
Pa ajde naj povejo po pravici, ugašamo ponoč, ker šparamo štrom al neki, pa pol "tejkit or livit".
Ne pa tisoč možnih izgovorov, guspot a ste probal to pa to, pa hujo ne lovi vmesnih frekvenc, smo predali tehnikom, ipd. Qr*c palac.
M popi*du, se zmenil s sosedom za španovijo pa šel na Starlink in bye.
To mora bit neka caka, čudno da ne predajo tega nekemu expertu področja, pa da bi tm na logih preveru kaj se dogaja...
To rabiš res samo enga iz A1 dobit, da direkt s sistemom dela, pa ti bojo 123 rešili problem.
To rabiš res samo enga iz A1 dobit, da direkt s sistemom dela, pa ti bojo 123 rešili problem.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Ne vem. Ravnokar nazaj iz apartmaja. Točno enak efekt. Do 6:59 nikamer ne gre, lag time daljši od Starlinka, strani se sploh nočejo odpirat, katastrofa. Tok hudo, da sem hodu gledat nastavitve, če se mi ni odklopu komp iz vifija. A1, Izola. Ob 7:00, oziroma tu nekje, kot bi potegnil črto. Leti ko sneta skira, 45 mega DL za šalo, ping samo par milisekund. Doma mam tud A1, pa ni tega.
sosed na polno torrente fura verjetno, ob 7h mora pa v službo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Macesen je primeren, sam iz slikce ne morem razločit kaj ima icko ker je ful pisano. Ena deska zgleda kt macesen, kaka druga ne. Drugač je varijanta tud termično obdelan bor, malenkost cenejši od macesna (in mene mika, ker od začetka ni rdečkast kot macesen). Imaš pa še iroko, dražji, tud zelo lep les. Po par letih so tko vsi lesovi sivkasti in se mal zgliha.
Sem malo pozen samo bolje kot nikoli. Les je Ipe lapacho. Ista sorta kot teak le da z drugega konca sveta.
Na Lapacho je 25 let garancije, macesen ti bo zdržal 10 let ce bo na dezju, bor kakih 8, smreka 6 ipd.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov