Po terenu, ja.
Drgač gre 110km/h po avtocesti brez problemov.
Američani dajejo 44 colske gume na te unimoge, da imajo potem potovalno hitrost čez 66 milj. (sej ta jih ima tudi gor take)
Po terenu, ja.
Malo morgen 110, mamo dva komada 405.2 pri civilni, s 70kW močnej motorjem kot stara 1300 serija. Kadar gremo v konvoju kam ne zmoreta niti toliko hitrosti kot DAF s takratkim menjalnikom (mamo tud), pa še ta ne gre 90. Če se hočeš s kamionom kam premaknt, mamo zato Actros 8x8.
Si se že peljal kdaj?Man, kako lahko tule nametavate dejstva, pa po možnosti še noben niti not ni sedel 4 ure skup seštetih ... kaj šele 10 ur al več. Pa good luck registrirat brez omejilnika (smešiš se) s 120 na uro s tovornim vozilom klase 7.5 tone, kot je serija 1300.
Ojej. Sem letos 22 let pri civilni, zadnji dve koronski leti smo pa vozil praktično non stop. Sem se prefural od prve begunske krize s našimi več kot prej 15 let skup. Pa še v rednih letih imamo navadno petkrat letno konvoj opreme (mednarodne in domače vaje, prevoz opreme, razstave ob dnevu zaščite in reševanja, podpora drugim enotam ob naravnih nesrečah). Okrog 20% šihta zadnjih par let smo bli vpoklicani.
Ej, slikca je mejhna, pa po mojem ga že ene dve leti nisem videl ...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost