2008 Subaru Legacy - 6 CD predvajalnik GX204ef
-
Mazda driver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 133
2008 Subaru Legacy - 6 CD predvajalnik GX204ef
Včeraj sem nekaj delal na avtu in odklopil minus na akumulatorju, ker sem imel dlje časa odprta vrata... Po priklopu minusa nazaj je začelo v radiu ropotat kot bi želel zamenjat CD, v njem je kakih 4-5 Cdjev. To je nekaj časa delalo in potem utihnilo. Na nobeno tipko se ne odziva - CD/LOAD in eject so vsi mrtvi. Medtem navaden FM radio deluje normalno, se pravi crknil je samo predvajalnik CDjev.
Se ga da kako obudit? Poskusil sem že ponovno odklopit in priklopit akumulator in vzet varovalko za audio enoto ven, brez uspeha.
Kako pa sploh v ta avto zmontiraš en navaden radio, ker je enota skupaj s komandami klime?
Hvala vsem za pomoč.
Se ga da kako obudit? Poskusil sem že ponovno odklopit in priklopit akumulator in vzet varovalko za audio enoto ven, brez uspeha.
Kako pa sploh v ta avto zmontiraš en navaden radio, ker je enota skupaj s komandami klime?
Hvala vsem za pomoč.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: 2008 Subaru Legacy - 6 CD predvajalnik GX204ef
Kako obudit / popravit to, žal ne vem - se mi pa zdi, da je to relativno pogosta težava. A si ziher, da je GX-204EF ? Za tega ne najdem nobenih podatkov, imam pa 'service manual' za KE, KH, LE, RE in SE .
Pri teh modelih je sicer sama elektronika za klimo ločena, le prednji panel je skupen, dobi pa se nadomestni z 2-DIN odprtino - a ker je ruski izdelek, ga je trenutno praktično nemogoče kupit.
Na Aliexpress se sicer najde, ampak meni napiše, da ni mogoče poslat na moj naslov.
Pri teh modelih je sicer sama elektronika za klimo ločena, le prednji panel je skupen, dobi pa se nadomestni z 2-DIN odprtino - a ker je ruski izdelek, ga je trenutno praktično nemogoče kupit.
Na Aliexpress se sicer najde, ampak meni napiše, da ni mogoče poslat na moj naslov.
-
Mazda driver
- Uporabnik foruma
Re: 2008 Subaru Legacy - 6 CD predvajalnik GX204LE
Ups GX204LE je, ne vem kje sm ef najdu sm neki iskal po ebayu pa me je zmedlo zgleda.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Aha, potem je enak kot moj.
Ko si odklopil baterijo in jo priklopil nazaj, je sploh poskušal kaj naredit s CD-ji?
Ko si odklopil baterijo in jo priklopil nazaj, je sploh poskušal kaj naredit s CD-ji?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Na hitro sem preletel service manual in kolikor vidim, se 6CD mehanizem napaja z 8V, pri čemer je v tej liniji tudi ena 2,5A varovalka.
Tako da bi to bilo treba razstavit, rešit mehansko težavo (zaradi katere je morda odpihnilo to varovalko) in nato še zamenjat varovalko...
Tako da bi to bilo treba razstavit, rešit mehansko težavo (zaradi katere je morda odpihnilo to varovalko) in nato še zamenjat varovalko...
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
-
Mazda driver
- Uporabnik foruma
-
Mazda driver
- Uporabnik foruma
Nič nisem imel časa razdirat se je pa sam od sebe prebudil in zdaj neprestano nekaj "škljoca" pa ropota not v njemu...Kot mu ne bi uspelo naložit cdja na mesto...Zelo nadležno.
Uglavnem, če bi kdo imel delujočega GX204LE (6cd) naprodaj, kupim
Uglavnem, če bi kdo imel delujočega GX204LE (6cd) naprodaj, kupim
Imam
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
-
Mazda driver
- Uporabnik foruma
Evo rešeno spet špila muzika! Hvala Topo za delujoč radio in montažo

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost