Uspešno smo podaljšali gostovanje www.subaru-slo.net 05/2030
Uspešno smo podaljšali gostovanje www.subaru-slo.net 05/2030
Pozdravljeni,
Kot ste opazili smo bili nekaj dni odklopljeni iz spleta.
Potrebno je podaljšati gostovanje, a mail žal ni dosegel cilja.
Ko izvem kaj več in prejmem ponudbo bo potrebno zbrat eure. Za vse donirane evrčke se že vnaprej zahvaljujem.
Omogočen bo TRR ali FLIK na moj račun / številko za plačilo omenjenega. Razmišljamo pa tudi o podaljšanju domene, ki nam poteče 2025
LP Aljoša
Kot ste opazili smo bili nekaj dni odklopljeni iz spleta.
Potrebno je podaljšati gostovanje, a mail žal ni dosegel cilja.
Ko izvem kaj več in prejmem ponudbo bo potrebno zbrat eure. Za vse donirane evrčke se že vnaprej zahvaljujem.
Omogočen bo TRR ali FLIK na moj račun / številko za plačilo omenjenega. Razmišljamo pa tudi o podaljšanju domene, ki nam poteče 2025
LP Aljoša
Re: Potrebno bo podaljašti gostovanje za našo zakladnico informacij...
Tisti, ki želi, lahko subi92 nakaže, lahko pa če kdo hoče v živo dat, pa se dobumo na kawi v četrtek 23.5. na Černivcu 902.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
O kaksnih vsotah govorimo za nakazila in letni hosting? TRR cifra?
To nebi smel bit problem
Javi pa vržemo na kup
Javi pa vržemo na kup
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Pristavim tudi jaz

ignorance is bliss
Ehh, teh par 100€ bomo pa že nabral menda!
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Čakam na predračun. Ne more bit nek velik denar.
Najprej pa mora tisti, ki je to sklepal pred kr nekaj leti izpolnit neko izjavo ter poslat firmi pti kateri gostujemo. Nato bo vpisan moj mail in bo steklo...
Najprej pa mora tisti, ki je to sklepal pred kr nekaj leti izpolnit neko izjavo ter poslat firmi pti kateri gostujemo. Nato bo vpisan moj mail in bo steklo...
-
tsacomercial
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 33
- Kraj: Ptuj
- Kontakt:
Jaz sem tudi zraven.
Drugače se to financira iz članarine? Po pravici povedano ne vem kdaj sem nazadnje plačal članarino. Ponavadi je Karel hkrati z vabilom na zbor članov poslal navodila kam in koliko se nakaže. Trenutno ne vem niti koliko niti kam naj nakažem.
Drugače se to financira iz članarine? Po pravici povedano ne vem kdaj sem nazadnje plačal članarino. Ponavadi je Karel hkrati z vabilom na zbor članov poslal navodila kam in koliko se nakaže. Trenutno ne vem niti koliko niti kam naj nakažem.
Se pridružim, sam ibfo dejte kok in kam..
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Kot vidite smo že polnoletni leta 2006 prvi prispevek. V bistvu sem vsa leta mislil, da noben ne ve kdo za vraga je ABAKUS ko sem čistil nesnago (zadnja leta bolj poredko in se je kak drug Admin npr. Igor Nebivedu izkazal + še kdo... Potem pa snamem tale screen shot in vidim da sem se bumbar že v osnovi podpisal z ALJOŠA
https://i.ibb.co/kQnXy8x/sdfs.jpg
Tukaj ni nobenega siljenja, klub je zaenkrat v mirovanju zaradi pomanjkanja zanimanja, interesa, časa...
Komur star način forum komunikacije odgovarja, ko Google še ne briše vsebine ker smo pa le plačniki in cenimo kar imamo lahko nakaže po zmožnosti ali vsaj simboličen znesek. Kot pravi stara sablja, tudi expredsednik Karel - vabljeni k akciji vsi KI LEPO MISLITE
Nakažete lahko na FLIK KONČANO ZBIRANJE SREDSTEV. ČE BIL ŠE KDO RAD VPISAN NA SPODNJI DEL DONERJEV LAHKO ŠE KAJ FLIKNE NA 04131dva74dva
Donatorji:
- Nebivedu - Igor
- danci1973 - Danilo
- cheno - Andrej
- tsacomercial - Sašo
- vrecha - Damjan
- Tevzy - Matevž
- markoter - Marko
- Strumf666 - Peter
- TedyB - Tadej
- Snajpa - Klemen
- subi92 - Aljoša
- backwood - Ivo
- Andraž A.
- Andrej K. (username rabim
- Luigi - Slavko
- Scooby1st - Mitja
- Kanumlc - Tomaž
- Blaž K. (username rabim
- Marko P.
- Nofear - Borut
- Lslabe - Luka
- boitch - Bojan
- Rok S. - subaru_girl_ki_to_ni
- orly - Slavko
- karel - Karel
A se nismo mi leta 2004 posvetili svojemu forumu, 2006 je bila pa že prva prenova?
Sem malo po Avtomobilizmu, kjer smo imeli svoj podforum, brskal (še vedno sem admin tam, že celih 22 let), pa vidim, da je Gore tam že v začetku 2005 pisal, da naj se na subaru forum priklopijo, če hočejo več izvedet o subarujih. Ni pa več podforumov, da bi videl točno.
Sem malo po Avtomobilizmu, kjer smo imeli svoj podforum, brskal (še vedno sem admin tam, že celih 22 let), pa vidim, da je Gore tam že v začetku 2005 pisal, da naj se na subaru forum priklopijo, če hočejo več izvedet o subarujih. Ni pa več podforumov, da bi videl točno.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Prva uporabniška računa sta bila narejena novembra 2005 (samo in subi92). Naslednji so se pridružili v aprilu 2006.
memberlist.php?g=2102&mode=group&sk=c&sd=a#memberlist
Ena (ne vem če prva) nadgradnja foruma se je dogajala proti koncu 2009 (viewtopic.php?f=8&t=3371)
Res je, Samo je dec s katerim smo se tiste čase še kar veliko družili.
Ker je bil v tem takrat aktiven je za hec postavil platformo in smo nekak začeli lastno pot. Na a.com so bili uporabniki že čist živčni ker smo bilo več ali manj ves čas med zadnjimi prispevki vidnimi na portalu
www.presnisvet.net je šel pa v pozabo - bil je kreiran hkrati kot naš
Naša kvaliteta in normalnost brez politik, homofobij, merjenja tičev nas je ohranila, da smo večina še vedno povezanih, če ne drugače z lepimi spomini ...
Morda kakšan user malo manj
Pa treba je vedeti, da forum nismo samo amdini, modi ali par posameznikov temveč vsak, ki je karkoli koristnega zapisal, pomagal, svetoval in lahko najdemo ter uporabimo
V teh časih je že preklemano težko najdt forum v tujini, kjer je npr. ena tema s fotkami in napotki. Vse gre nekam v Youtube obliko. Sem pred časom potreboval informacijo za Seat Ibizo lokacijo varovalk in kje je kakšna. Na koncu sem moral Youtube posnetek sestavljen iz fotk ter besedila dajat na pavzo

Ker je bil v tem takrat aktiven je za hec postavil platformo in smo nekak začeli lastno pot. Na a.com so bili uporabniki že čist živčni ker smo bilo več ali manj ves čas med zadnjimi prispevki vidnimi na portalu
www.presnisvet.net je šel pa v pozabo - bil je kreiran hkrati kot naš
Naša kvaliteta in normalnost brez politik, homofobij, merjenja tičev nas je ohranila, da smo večina še vedno povezanih, če ne drugače z lepimi spomini ...
Morda kakšan user malo manj
Pa treba je vedeti, da forum nismo samo amdini, modi ali par posameznikov temveč vsak, ki je karkoli koristnega zapisal, pomagal, svetoval in lahko najdemo ter uporabimo
Prvo in vsaj zadnje opozorilo!!!!!
- subaru_girl_ki_to_ni
- Novinec
- Prispevki: 3
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov