Kakorkoli moj PC je star cca 15 let, z občasnimi upgrade modifikacijami ki so ga obdržale nad "gladino".
Nekako sem prišel do točke ko bi raje zamenjal ženo kot PC, ker mi je tečno potem vse nabildat nazaj, že če pobrišem cookije imam rahel astmatični napad.
Da bi si še bolj zakompliciral lajf sem prišel na butasto idejo, ki bi na koncu lahko izpadla kakor da sem "đek-đekova".
O hardveru vem malo o softveru še manj.
Da skrajšam.
Glede na audio zbirko receiverjev in izgradnjo novega "oldwoodstyle" regala sem si zamislil custom case da bo vse kmetavzarsko styliš
Pokvarjena in "izpraznjena" komponenta Marantzovega vintage Cassette decka naj bi bil osnova. Svetleči VU metri pa to.
Zunanje dimenzije so: 440 x 146 x 297mm , notri bo ko poberem čreva ven, malo manj.
Zmogljivosti in specs:
Ne bi rad kak high performance gamer style oh in sploh zverino.
1 Cost effective, energy saver.
2 Tih
3 Audio grade - Lahko uporabim obstoječo Soundblaster Z ...VS... zunanji DAC če je nujno?
4 Smart TV je kot monitor 4K - netflix, občasno fotošop...
5 Podpora večim (vsaj 3) diskom SSD osnova
6 Rabljene komponente?
7 S flexarco sva na "ti"
...
Tja do zime bi ga vrjetno spackal ker imam še druge projekte dokler bo vreme zunaj. Verjetno ne škodi če se NOOB kot sem prej dobro informiram.
Tko da če bo imel kdo cajt in voljo kadarkoli, se nič ne mudi, tudi nabijat brez veze bom zelo vesel.