Vseen se grem pelat... Zima 2025/26
Vseen se grem pelat... Zima 2025/26
Prvi letošnji za xv-ja.
Pokljuka
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Re: Vseen se grem pelat... Zima 2025/26
Še z A/T gumi? Koliko ga je bilo?
Je bil kaj bolj konkreten test?
Pri nas ga je bilo dobre 20centi ampak je kar teklo od njega. 100m nižje ga je bilo še čisto malo.
Je bil kaj bolj konkreten test?
Pri nas ga je bilo dobre 20centi ampak je kar teklo od njega. 100m nižje ga je bilo še čisto malo.
Kje pa ga je narukalo toliko?
Pri nas tud snežinke ni blo.
Pri nas tud snežinke ni blo.
Na koncu tunela je vedno luč. Včasih tudi vlak 
Jaz drugega kot AT gum nimam. Pa ni bilo nobenih problemov. Cesta je bila taka:
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Mogoče dobimo za božička mal snega! 
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Evo mi smo ga dobili. Ne velik, ravno toliko da je vse belo. Pa mal bo za skidat okrog hiše. Veselega belega, kjer ga imate. Kjer ga ni, pa bo treba za volan in se odpeljat tja kjer ga majo 
Tudi pri nas je klišejsko bel Božič. Ga je kar četrt metra. Okoli avta skidano, zdej pa en krog

ignorance is bliss
Jaz sem že sprobal, sem se peljal do sosedov voščit. So me naphali z božičnim šarkljem, borovničkami in kofetom. Na cesti ni ne vem kako velik snega, ravno toliko za občutek. Pri nas je včeraj občutno pihalo med sneženjem, verjetno ga je odneslo na drugo stran. S četrt metra se ne morem pohvalit. Sem pa videl da ga majo na notranjsko stran nekaj več, pa naproti Kureščku in Blokam. Veselo ritje želim. Da bi ga dobili vsi ki si ga želite, in nihče od onih ki ga ne mara!
https://blogger.googleusercontent.com/i ... ka-001.jpg
... da se po dolgih (deset)letjih še jaz pridružim tej temi z snežno in ne peščeno fotko ...
... da se po dolgih (deset)letjih še jaz pridružim tej temi z snežno in ne peščeno fotko ...
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Ceste po ljubljani, ki niso posute, drsijo odlično. Celo avto z x-mode uspeš malo počez postavit, čeprav ga hitro nazaj popravi.
Pazite, odbijačev, luči, itd je vsak dan manj 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Zdravo, kranj in okolica je zelo podobna, brez varovalke se pa da zelo fino zabavat.
Danasnja voznja cez Gorjance in Vahto je bil dober izziv. Pluga nisem srecal. Pa dobri cm na voziscu.
Spet en povhen tank bencina porabljen na snegu. Prav dober sneg je za vozit.
Za afne guncat po cesti/parkiriščih je kr dobrodošla "nemoč" cestnih služb 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov