koga smo danes srecali?

Vse kar ne paše v ostale teme...
Odgovori
Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma
Prispevki: 2204
Kraj: Lj

koga smo danes srecali?

Odgovor Avtor: birdy » 20. Maj 2007, 12:54

danes(no ucerej) je kolegu crk peugeot(bela 405), pa me je klical ce mu pridem pomagat
po ca 2h dela je zadeva speljala in odsla

ampaq to ni vazno.

vse skupaj se je odvijalo malo od toskega cela proti ljubljani poleg neke pizzerije( k se se vedno ne spomnim imena), ko sta naju dve gospodicni v srebrnem subaru legacy(karavan 2.0mislem pa ne najnovej, edn nazaj) vprasali za pot do te pizzerije(ki je ocitno bila 5m za nama), pa ker se nikol se nben od naju ni tam ustavljal sva pac povedala, da nisva od tam in da pojma nimava

onidve sta potem nasli omiljeno pizzerijo(najbrz pojedli pizzo) se odpeljali(ko sem se zmerom tical glavo v peugeota) tak da res ni bilo drugega koker da pomaham in se nasmehnem, ker sta jo iskale dlje kt je blo potrebno-res nisem vedu da je 5m zadaj pizzerija

no v glavnem to sem napisal ce sta slucajno clanice foruma, pa da se mogoce kdaj kje srecamo, ko bomo vsi vedeli kam iti

lp

Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma
Prispevki: 2204
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: birdy » 14. September 2007, 01:08

da malo ozivim staro temo:
slucajn ve kdo(glede na lift kit 100% ) od koga je:
zelen subaru legacy 3.gen-po vase(2. gen zares :P )
z lift kitom cca 5 cm
danes oz sedaj je ze ucerej sem ga srecal parkiranega pres e'leclerc-om in moram rect, da se mi je kar dopadel-tko mal dvignjen
mislim da je bila reg. LJ xx xxx

res prikupno je zgledal

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 14. September 2007, 02:10

Sm ga tud jst že srečal na rudniku, pa kolkr mi je znano, ga ni na forumu, oz. ga vsaj na naših srečanjih še nisem videl...

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov