Avtocestna romantika
Avtocestna romantika
"Spet bom zamudil v službo", sem si rekel, ko sem oddirjal proti Ljubljani. Sonce je le uspelo predreti meglo in žarki so prijetno ogrevali ozračje. Dokaj nemirno zavijam na avtocesto, ko mi nenadoma vztrepeta srce. Bila je Ona, sanjska, v rosnih letih, srebrna, povrhu pa še WRX. "Pojdiva vsaj delček poti skupaj", si rečem, in res, že sva na Brezovici na avtocesti. Sem moral bolj odločno stopit na plin, da sem jo ujel, a splačalo se je. Nenadom se je ritem umiril in tako sem si jo najprej ogledal od zadaj, nato pa dobil priliko, da jo lahkotno prehitim. Oči so med prehitevanjem čedalje bolj zrle stran od smeri vožnje. V njej pa zagledam njo. Srce je še kar trepetalo. Prehitim in si jo ogledujem v vzvratnem ogledalu. Mična škrga sredi havbe je res prekrasna. Sonce mi zastira pogled za njen volan. Oči nikakor ne morejo več slediti vožnji. Postaja nevarno. Nato se ona odloči in me prehiti. Nežno, počasi. Pogled mi zopet odplava vstran. Tokrat sem deležen celo povratnega pogleda. Nato se med naju vrine tretji igralec, ki ni spadal zraven in je tako kmalu izločen. Spogledovanje se nadaljuje. Res je luštna. Te obline, ki povdarjajo športnost, pod pokrovom konjički prav prijetno rezgetajo, saj jih kroti nežna ženska noga. Ve, kako se takim konjičkom streže. Oh neeee!! Zavija z obvoznice. Moram izkoristiti še zadnje metre. Zapeljem vzporedno in pogled nalepim na njo. Pomaham in se nasmejim. V zameno pa dobim prelep nasmeh. Kdo je bila ona, morda nikdar ne izvem, a polepšala mi je dan. Obe. Lady WRX z lj. tablico 17.... hvala ti.
hja za tiralico bo potrebno kaj vec povedat... celo registrsko tablico... no, pa sej ce to ves, ves vse! ce si te ne zapomnis, rabimo barvo, kaksno posebno znacilnost, feltne, spojler, kaksna posebna nalepka,...
bilo bi pa fajn, ce se jo dobi kje na parkiriscu, da se ji zatakne nas letak za brisalec! jest jih imam se vedno v predalcku, ceprav se nobenga nisem zataknil!
bilo bi pa fajn, ce se jo dobi kje na parkiriscu, da se ji zatakne nas letak za brisalec! jest jih imam se vedno v predalcku, ceprav se nobenga nisem zataknil!
Pa saj je povedal, srebrna WRX, registrska LJ s stevilko 17 not, pa lustna voznica, takih pa pomoje ni prav dosti. Opazena pri Brezovici in kot Subi92 pravi, tudi v Crnucah.msenjur napisal/-a:hja za tiralico bo potrebno kaj vec povedat... celo registrsko tablico... no, pa sej ce to ves, ves vse! ce si te ne zapomnis, rabimo barvo, kaksno posebno znacilnost, feltne, spojler, kaksna posebna nalepka,...
Ce jo srecam, ji bom kar Simonovo cifro dala.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost