Izpušni sistemi
Izpušni sistemi
Ima kdo kakšne izkušnje kje kupit izpušni lonec, recimo te športni izpuhi kot so HKS, Borla in podobni. Obstaja v Sloveniji kakšen zastopnik za takšne izpuhe ali je treba vse naročiti iz tujine. No, če pozna kdo kakšno firmo ki se ukvarja s tem naj pove, lahko po PM, da ne delamo reklame.
Zanima me še, če pozna kdo Sunk izpuhe, ki naj bi imeli nekakšno loputo v loncu ki se jo elektronsko krmili in s tem štelaš glasnost (zvok) izpuha.
Zanima me še, če pozna kdo Sunk izpuhe, ki naj bi imeli nekakšno loputo v loncu ki se jo elektronsko krmili in s tem štelaš glasnost (zvok) izpuha.
Jst mam ravno naročen komplet novga od >tukaj<. Ampak prodajajo samo za turbake, ne za N/A...
V Sloveniji boš težko našel uvoznika, že zarad dejstva, ker nobena od zgoraj naštetih firm nima certifikata, s katerim bi lahko nardil homologacijo. Poleg tega pa so Subaruji pr nas tko redke ptice, da se nobenmu ne da s tem ukvarjat...
V Sloveniji boš težko našel uvoznika, že zarad dejstva, ker nobena od zgoraj naštetih firm nima certifikata, s katerim bi lahko nardil homologacijo. Poleg tega pa so Subaruji pr nas tko redke ptice, da se nobenmu ne da s tem ukvarjat...
4.5' ? To misliš premer nastavka na zadnjem loncu? Ker 4.5' je mal huda za auspuh... Običajna širina cevi za turbake je 2.5' in je dobra tam nekje do 300-350HP, za več pa ponavad dajejo 3'.Unikat napisal/-a:Hvala za link. Samo nevem zakaj nič ne piše o premeru cevi tako da si ne znam predstavljat, se mi pa zdijo na prvi pogled bolj civilni. V mislih sem imel kakšne 4,5" premer. To glede homoligacije pa nisem vedel da problem...
Homologacija pa je problem, zarad nestrokovnosti služb kot so LPP in podobne. Po neki čudni logiki namreč upoštevajo samo nemški TUV certifikat, vse ostalo je za njih neveljavno. Tud evropska EEC homologacija
Ne vem točno. Zaenkrat je še pr njih, ker sem zmenjen, da mi ga pošljejo enkrat po 2. maju.
So pa vsi izdelki, ki sem jih do zdej naročeval iz UK, do mene potovali 3 oz. 4 dni. Predvidevam, da tud tokrat ne bo kej bistveno drugače, kljub temu da bo paket dokaj velik in težek. Itak gre vse z letalom, tko da bi mogl bit relativno hitro...
Bom poročal, ko dobim...
So pa vsi izdelki, ki sem jih do zdej naročeval iz UK, do mene potovali 3 oz. 4 dni. Predvidevam, da tud tokrat ne bo kej bistveno drugače, kljub temu da bo paket dokaj velik in težek. Itak gre vse z letalom, tko da bi mogl bit relativno hitro...
Bom poročal, ko dobim...
Mojstri so, to je res; a za 250 €, kot pride spodnji (T-304 rostfrei, TIG,.. s poštnino in dajatvami vred) noben verjetno ne bo niti aparata v roke prijel...
http://i18.ebayimg.com/01/i/000/d0/ef/c5a7_1.JPG
http://i18.ebayimg.com/01/i/000/d0/ef/c5a7_1.JPG
Evo, sm zvedu, da je kšno uro nazaj pršu velik, težek paket zame v Slovenijo...Unikat napisal/-a:NoFEAR, koliko časa pa bo prihajal paket do tebe, če kaj veš.
Poslan je bil prejšnji torek, se pravi da je rabil dober teden... Vrjetno bi bil še kšn dan ali dva hitrej, če ne bi bli vmes lih prazniki (ne vem kako je drugod po evropi, ampak v belgiji sta bla petek (dan evrope) in pondelk (binkošti) dela prosta dneva).
Bom probu kšno slikco zrihtat...
Zdaj sem se malo razgledal po ponudbah in se skoraj že odločil, imam pa še eno vprašanje. No, kolektorja ne mislim vzet, gledal sem zadnji lonec pa tiste cevi ki pridejo do katalizatorja. Tukaj sta dve ponudbi, ena z loncem in podaljškom cevi, druga pa ima še eno cev tako imenovano "downpipe" ki gre vse do katalizatorja (se mi zdi), je pa 100 dolarjev dražja. Se splača vzet tisti bolj obsežen paket ki je dražji ali pač ne. Gre se mi pa samo za zvok, brez kolektorja itak na moči ne prodobim nič.
KLIK 1
KLIK 2
KLIK 1
KLIK 2
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov