Hvala!
Obnova mojega legacya...
Obnova mojega legacya...
No, odločil sem se, da je dosti divjanja po snegu, brezpotjih, in stalnih udarnin v plehu avta. Zato ga imam namen celega porihtat. Vse rje, udarce, vse, da bo kot iz škatlice Vem, da ste tukaj to že počeli (nisem našel teme zdele), pa me zanima, če bi bil kdo pripravljen (seveda ne zastonj) še mojega obnovit? Al pa če kdo pozna kakšnega k to naredi za normalno ceno...
Hvala!

Hvala!
In prav je tako, pri Subaruju tržna vrednost nima veliko opraviti z pravo vrednostjo Subaruja, ki jo poznamo lastnikimsenjur napisal/-a:ja vem ja... sam kaj, a nej drugega istega kupim? tega zrihtam, pol pa šparat za 4. outbacka!
pa itak nimam namena niti prodajat tega svojega, ubistvu ga bom kr obdržal, ko bom drugega kupil. Kot spomin na mlada leta...
http://www.youtube.com/watch?v=_ING-aDCtBY
Mojega bodo popravljali tukaj v Kamniku, poškodb ni sicer nič rje pa nekaj na plehu. Komaj čakam, da bo zrihtan
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
kaj pa pol obnavljaš?
mah moj je k hribovsk jabuk!
lev sprednji blatnik je rahlo udrt, in opraskan,
leva sprednja vrata so rahlo vdrta
leva zadnja vrata so kr vdrta
levi zadnji blatnik je rjast, pa še udarjen (kr dobr zacvikan)
zadnji odbijač je odrsan na obeh straneh
prtljažnik je rahlo rjav na 3h koncih
desni zadnji blatnik je rahlo vdrt
desna sprednja vrata so malo rjasta
in desni sprednji blatnik je tud rahlo vdrt...
pa na strehi so ene 3je rjasti flekci
to je to...
dela je kr nekaj ja... sej če bi imel prostor bi se sam tega lotil... seveda po mentorstvom nekoga k zna...
mah moj je k hribovsk jabuk!
lev sprednji blatnik je rahlo udrt, in opraskan,
leva sprednja vrata so rahlo vdrta
leva zadnja vrata so kr vdrta
levi zadnji blatnik je rjast, pa še udarjen (kr dobr zacvikan)
zadnji odbijač je odrsan na obeh straneh
prtljažnik je rahlo rjav na 3h koncih
desni zadnji blatnik je rahlo vdrt
desna sprednja vrata so malo rjasta
in desni sprednji blatnik je tud rahlo vdrt...
pa na strehi so ene 3je rjasti flekci
to je to...
dela je kr nekaj ja... sej če bi imel prostor bi se sam tega lotil... seveda po mentorstvom nekoga k zna...
Uf, ta seznam je pa kr mal dolg...
Moje mnenje je, da se zadevo splača obnavljat samo, če boš delal sam, za svojo dušo in za svoje veselje. V nasprotnem primeru, je pa tko kukr je Gorazd reku - te zna stat več kot je tržna vrednost avtomobila, pa tud če boš vozu okol najcenejših mojstrov...
Je pa tud res, da če nimaš nikjer placa tega delat, pol bo mal težka...
Moje mnenje je, da se zadevo splača obnavljat samo, če boš delal sam, za svojo dušo in za svoje veselje. V nasprotnem primeru, je pa tko kukr je Gorazd reku - te zna stat več kot je tržna vrednost avtomobila, pa tud če boš vozu okol najcenejših mojstrov...
Je pa tud res, da če nimaš nikjer placa tega delat, pol bo mal težka...
Še moje mnenje :
- če ga boš zrihtu u piko pol ti ga bo škoda trajbat po snegu... kamenju... kar pa dvomim da si želiš!
- ko boš vložu en kup eurov vanj - bo stran padl kaj nenačrtovanega, kar pri teh letih načne zob časa, način vožnje...
Poprav kar je resnega in voz in voz... glede tržne vrednosti ITAK , to bo za tvojo dušo - če imaš kakega kolega, ki ne bi vzel veliko in da bo spoštoval tvoje delo, ki ga boš vložil zravn se morda izplača.
- če ga boš zrihtu u piko pol ti ga bo škoda trajbat po snegu... kamenju... kar pa dvomim da si želiš!
- ko boš vložu en kup eurov vanj - bo stran padl kaj nenačrtovanega, kar pri teh letih načne zob časa, način vožnje...
Poprav kar je resnega in voz in voz... glede tržne vrednosti ITAK , to bo za tvojo dušo - če imaš kakega kolega, ki ne bi vzel veliko in da bo spoštoval tvoje delo, ki ga boš vložil zravn se morda izplača.
No jst sm ferozo obnovil. Danes je na štrihanju, pa upam, da bo do konca tedna skup sestavljena in da bo motor že na ponku (treba montirat še en hladilnik, ker kompresor daje kr dost toplote.
Cena me je prišla nekako takole
- komplet nova školjka - 400 evrov
- komplet novi blatniki, havba, vrata - 150 evrov
- koplet dihtung, obročkov, teflonov, semeringov 108 evrov
- štrihanje??? Bom zvedu konc tedna
Cena me je prišla nekako takole
- komplet nova školjka - 400 evrov
- komplet novi blatniki, havba, vrata - 150 evrov
- koplet dihtung, obročkov, teflonov, semeringov 108 evrov
- štrihanje??? Bom zvedu konc tedna
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
ja sm se kr sprijaznil, da se ne bom več gonu po snegu in kamnih, oz. če bom imel tako veliko nujo, si bom nabavu enga slabega za mejhn dnar, pa bo za čez zimo, valda sam po hostah, ker bo neregistriran...
ma sej to je tud problem, imam kolege vseh poklicov, sam ličarja ne, zato tud tukaj sprašujem, če je kdo izmed vas pripravljen mal pofušat... IZPLAČALO se itak nikoli ne bo, to vem...
ma sej to je tud problem, imam kolege vseh poklicov, sam ličarja ne, zato tud tukaj sprašujem, če je kdo izmed vas pripravljen mal pofušat... IZPLAČALO se itak nikoli ne bo, to vem...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost