subi92 napisal/-a:Povpraši Vrecho po tistih višjih cukrčkih... pomoje je cena primerljiva kopijam ali morda celo originalom
Tnx, subi. Sem pobrskal po temi "Forester by Vrecha", govoril z njim, pa pravi, da gre ravno danes slučajno do Marolta, kjer je dobil svoje Ironman-e (za 300€ z montažo vred, s tem da je stare vzel v račun) in da bo vprašal, če se mu slučajno še kakšni valjajo po skladišču.
Bližina je torej bolj originalu, samo žal z zgornje strani.

So pa bojda tko neprimerno močnejši in prožnejši (sem gledal tud
tukej), da se po mojem več ko splača. In če za to ceno dobiš še 5cm... Oujeah!
Kako pa je kaj z aksami & zglobi v takem primeru? A je 5 centi že preveč?
gorazd0 napisal/-a:Marky je to preštudiral... najbolj da se obrneš nanj.
Tnx še enkrat. Sem se, pa smo še v debati.
Sajmon napisal/-a:Pri teh foresterjih s samoodmično zadnjo osjo amortizerji kaj več zdržijo...
gore napisal/-a:Za zadnje pravi, da - dokler držijo so v redu, ko pa popustijo (ko uide plin) pa popustijo v celoti.
Jep, moji so taki že odkar sem kupil avto, samo da takrat še ni tolk izrazito glisiral.

Kaj morš, klime prevažat na samonastavljivih amortizerjih... po mojem niso bli ravn za to narejeni, pa jih je dotolklo. Če se prav spomnim, v 60kkm (v dveh letih), kolkr ga je imel prejšnji lastnik (crknili so okrog 180kkm).
Se pa strinjam, da so pri nas originali svinjsko dragi (500€), sploh samonastavljivi (1000€, oboje ocena Kržiča, skupaj z delom)... Če za skoraj enak denar (zaenkrat kaže okrog 600€) dobiš zadnji par KYB in štiri Ironmane, potem ni kaj razmišljat.
Btw - a je velik dela z menjavo? Si predstavljam, da bi par ur (2-3) moralo bit dovolj?
No prisoner's dilemma here. Over the long term, symbiosis is more useful than parasitism. More fun, too. Ask any mitochondria. -- Larry Wall