"škripanje v podvozju"???
"škripanje v podvozju"???
...no problem je ta namreč vozim legacyja L2006. Avto je bil pred kratkim pripeljan po naročilu iz nemčije od uradne avtohiše. Prevoženih je imel le 16800km tako da je večinoma stal. Bojda je bil to služben avto....kakorkoli hočem povedat da je avto bil ne kot nov ampak NOV.
Zdaj se mi se je pojavilo nekakšno škripanje ko zapeljem čez ležečega policaja torej samo pri tem zelo dolgem hodu kolesa gor in dol. Zdi se mi da pa se je to začelo zdaj pozimi in ko sem ga nekajkrat temeljito opral spodaj. Drugače ni pa nobenih problemov. Tudi ko se peljem čez luknje ali kaj podobnega ni nič. Me pa zanima če je imel kdo podobne probleme... 
ja saj sem si mislil da je nekaj s temi stabilizatorji ker sem imel podobno na ford focusu ampak tam sta oba stala zanemarljivo malo in sem ponavadi kar zamenjal...15min dela. No tukaj pa zadeve še ne poznam tako da se to zamenja ali se da namazat? In seveda kje je sploh to??? ...sem sicer nekaj poslikal pa ne znam fotke vstavit 
je to mogoče to pod številko 27 ???
http://opposedforces.com/parts/legacy/e ... uspension/
http://opposedforces.com/parts/legacy/e ... uspension/
saj tudi jaz na fordu sem menjal tista dva stabilizatorja kot št. 27 le malenkost daljša. Na vsaki strani je zglob ki se pač obrabi oz. pride noter svinjarija ali podobno in potem pač zadeva ne funkcionira več tako....moja logika pač!? No ampak ni mi jasno da bi lahko škripalo zaradi teh dveh gumic št. 26 kot praviš gorazd0 ker je navadna guma pa tudi vpeto je tako da se lahko ta prečni stabilizator kar je navadna okrogla palica iz enega konca na drug prosto giblje v tej gumi tako da....ne vem no... Sem pa hotel danes malo zadeve podmazat pa so vsi zglobi in vse zadeve skrite pod gumijasto "manšeto" tako da ne pridem niti zraven tega......karkoli bi pač naj namazal...
...no včeraj sem se odločil da bom zadevo podmazal zato sem avto prej umil in je škripanje izginilo (in sem mislil hvala bogu) no nakar se je vse posušilo in sem zadevo vredu našprical (na poziciji 26) koliko sem pač lahko prišel zraven.......ampak danes pa spet po starem
tako da mi preostane še samo Avto Šerbinek...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov