Promocijski letaki Subaru kluba!
Promocijski letaki Subaru kluba!
Letaki so namenjeni promoviranju kluba in foruma.
Pred leti smo imeli podobno akcijo. Čas je da ponovimo...
Tokrat so letaki formata A6, v treh varjantah - s tremi različnimi motivi.
Letake bomo razpečevali na rednih kavah. Nekaj jih je že šlo na primorsko in koroško (upam da so si jih že razdelili). Vse, ki jih boste dobili prosim (oz. zahtevam) da:
- letake zatikate SAMO na vozila znamke SUBARU
ostalim znamkam prosim ne zatikat.. ciljna skupina so lastniki vozil Subaru.
Seveda lahko letak neznanemu lastniku Subaruja izročite tudi osebno in ga hkrati povabite na forum - v klub.
http://freeweb.t-2.net/gorazdo/subaru/letaki2010.png
Hkrati bi se zahvalil vsem, ki ste prispevali pri nastanku letaka; naj večna slava in toplo sonce spremlja naslednje ase:
- Sajmon - hvala za fotki zav. čeljusti in piknika Mrzlica 2009
- Subi92 - hvala za fotko otrok
- tiskarni Vogmar - hvala za sponzoriranje tiska.
Pred leti smo imeli podobno akcijo. Čas je da ponovimo...
Tokrat so letaki formata A6, v treh varjantah - s tremi različnimi motivi.
Letake bomo razpečevali na rednih kavah. Nekaj jih je že šlo na primorsko in koroško (upam da so si jih že razdelili). Vse, ki jih boste dobili prosim (oz. zahtevam) da:
- letake zatikate SAMO na vozila znamke SUBARU
ostalim znamkam prosim ne zatikat.. ciljna skupina so lastniki vozil Subaru.
Seveda lahko letak neznanemu lastniku Subaruja izročite tudi osebno in ga hkrati povabite na forum - v klub.
http://freeweb.t-2.net/gorazdo/subaru/letaki2010.png
Hkrati bi se zahvalil vsem, ki ste prispevali pri nastanku letaka; naj večna slava in toplo sonce spremlja naslednje ase:
- Sajmon - hvala za fotki zav. čeljusti in piknika Mrzlica 2009
- Subi92 - hvala za fotko otrok
- tiskarni Vogmar - hvala za sponzoriranje tiska.
Jaz sem včeraj na Trojanah pri gostišču zataknil enemu Foresterju za brisalec. Med tem me je videl en gospod, ki vozi trenutno Kio Sportage, sem mu moral! takoj dat dva letaka. Enega bo obdržal zase
enega bo pa nesu svojemu bratu, ki vozi ......ni Subaru
Oba pa sta "baje" nora na Subaruje
Upam, da ni nič narobe, ampak je šlo za življenje 
Go Westy, go!
Seveda je prav, da v primeru ko nekdo pokaže interes dobi letak tud če ni voznik/lastnik Subaruja...
Ni pa prav, da bi se letake kr na slepo zatikalo na vozila drugih znamk z mislijo "kaj pa če...?"
Letaki so bli natisnjeni z namenom promocije kluba in foruma, zato so primarna ciljna skupina lastniki oz. vozniki Subarujev.
Ni pa prav, da bi se letake kr na slepo zatikalo na vozila drugih znamk z mislijo "kaj pa če...?"
Letaki so bli natisnjeni z namenom promocije kluba in foruma, zato so primarna ciljna skupina lastniki oz. vozniki Subarujev.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov