Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 6
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- matejben
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 182
- Kraj: PARTYZANSKE DRAŽGOŠE
Tam enkrat u ´80 sm cel let drgnu ropotulo težko k svina, k je mela še orla na zatvaraču ... dobr, če ni bil še krojcl zraven.strojnik005 napisal/-a:Ali je kdo izmed vas že čistu kakšno orožje malo starejše letnce ( 1939-45)? S čim ste to delal da jo čim manj uničiš?
Se mi zdi, de so rekl da je nepogrešljivo mazilo drnč, pa cunca. Qwa pa je to drnč, pa nism nkol prašov, sm ga mel povhn kufr ...
Kam pa pridemo brez domišlija?
Za cev - alu ovitek wrigley žvečilnih (tistih, k jih je 5 podolgovatih notri). Se cev orenk spuca, pa sveti se u 3pm. Daš ta alu ovitek na sredo štrika, potegneš čez cev in potem vlečeš od ene do druge strani kr nekaj časa, ko alu razpade, daš drugega, pa tako naprej, dokler se res ne sveti zadeva.strojnik005 napisal/-a:Ali je kdo izmed vas že čistu kakšno orožje malo starejše letnce ( 1939-45)? S čim ste to delal da jo čim manj uničiš?
se gre pa za Sten-a in še eno pištolo, če koga zanima da bi kupil, oboje delujoče.
Za zunaj pa olje, pa cunja, pa drgnit dokler ni rezultatov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Če si bil prehiter, so te slikali - če pa nisi bil, pa te niso...strojnik005 napisal/-a:včer ponoč sm se pelal mim parkiranga kanguja z radarjem pa me zanima kok nej vem če so me slikal? A bi se mogl kej zasvetit? A lahk ponoč slika?
Bojda imajo sedaj IR kamere in IR 'flash'-e, tako da se nič ne zasveti, slika pa lahko...
D.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov