Centralno zaklepanje Outback
Centralno zaklepanje Outback
Imam problemček na Outbacku l. 2005, saj mi centralno zaklepanje ne zapira voznikov vrat. Mogoče kdo ve, kaj je težava, podrobneje se še nisem spuščal v problem. Hvala za odgovor.
Ja, na ključ in od znotraj dela brez problema. Tako, da najprej zaklenem ročno voznikova vrata, nato pa stisnem še daljinca na ključu. Najbrž bo treba snet oblogo, pa pogledat, nekdo mi je rekel, da zna biti v okvari motorček, sem se malo pozanimal o ceni novega, stane 200 €. Bomo vidli, če ne pa na servis do Kržiča.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Možno, da je samo kak konektor odklopljen...jezerski napisal/-a:Ja, na ključ in od znotraj dela brez problema. Tako, da najprej zaklenem ročno voznikova vrata, nato pa stisnem še daljinca na ključu. Najbrž bo treba snet oblogo, pa pogledat, nekdo mi je rekel, da zna biti v okvari motorček, sem se malo pozanimal o ceni novega, stane 200 €. Bomo vidli, če ne pa na servis do Kržiča.
Na nemškem E-Bayu so taki motorčki tja do 50€...
D.
Tole se mi zdi pa zelo drago, saj je samo elektro motorčektadejk napisal/-a:Zamenjali so mi motorček in zadeva spet dela.
Stroški sitnica: 191,64 EUR + delo
Menda je zadeva sila preprosto narejena, ni pa je možno trajno popraviti. Gre pa za generičen motorček in ga imajo tudi Honde Accord.
Koda: 61100AG010 aktuator centralnega zaklepanja
lpt
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
-
tsacomercial
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 33
- Kraj: Ptuj
- Kontakt:
Re: Centralno zaklepanje Outback
Še ima kdo podobne izkušnje? 200€ na motorček se mi zdi veliko.
Meni na Legacy-u 2005 nagajajo sovoznikova in zadnja leva vrata. Začelo se je lani z začetkom zime.
Včasih odklene, včasih ne, včasih zaklene včasih ne. Od začetka je bilo tako, da je po večih poskusih zaklenilo. Zdaj zadnjih levih sploh ne odklene, je pa ključavnica v "neki čudni" poziciji, tako da je niti od znotraj mehansko ne morem odkleniti.
Meni na Legacy-u 2005 nagajajo sovoznikova in zadnja leva vrata. Začelo se je lani z začetkom zime.
Včasih odklene, včasih ne, včasih zaklene včasih ne. Od začetka je bilo tako, da je po večih poskusih zaklenilo. Zdaj zadnjih levih sploh ne odklene, je pa ključavnica v "neki čudni" poziciji, tako da je niti od znotraj mehansko ne morem odkleniti.
Re: Centralno zaklepanje Outback
Meni zadaj levo ni hotelo lepo zaklepati / odklepati... Rešitev je bila podmazanje vzvodov in zadeva naj bi zdaj delovala. Kako pa, bom videl v ponedeljek, ko grem po avto 
LP, P.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov