Klubske majice 2011 - za nečlane kluba
Klubske majice 2011 - za nečlane kluba
Tako kot lani, gredo tud letos v tisk klubske majice. Na voljo bodo 3 barvne variante:
Majica 1
userpix/majica1.png
Majica 2
userpix/majica2.png
Majica 3
userpix/majica3.png
Cena majic za nečlane kluba znaša:
- 15€ ob naročilu ene majice,
- 28€ ob naročilu dveh majic,
- 36€ ob naročilu treh majic.
Izkupiček od prodaje majic bo namenjen delovanju Subaru kluba.
Za člane kluba je prva majica brezplačna, ostale so jim pa na voljo po bistveno nižji ceni. Če želite postati član kluba, se lahko včlanite >tukaj<
Za naročila se vpišite na spodnji seznam ter napišite katero majico želite ter v kateri konfekcijski številki.
Da boste lažje izbrali primerno velikost (širina majice x višina):
S – 46 x 71 cm
M – 51 x 74 cm
L – 56 x 76 cm
XL – 61 x 79 cm
XXL – 66 x 81 cm
Člane kluba prosim, da se na ta seznam ne vpisujejo, ampak se vpišejo na seznam, ki je objavljen na članskem delu foruma -> viewtopic.php?t=4924
Zadnji rok za oddajo naročila je 20. april!
Majica 1
userpix/majica1.png
Majica 2
userpix/majica2.png
Majica 3
userpix/majica3.png
Cena majic za nečlane kluba znaša:
- 15€ ob naročilu ene majice,
- 28€ ob naročilu dveh majic,
- 36€ ob naročilu treh majic.
Izkupiček od prodaje majic bo namenjen delovanju Subaru kluba.
Za člane kluba je prva majica brezplačna, ostale so jim pa na voljo po bistveno nižji ceni. Če želite postati član kluba, se lahko včlanite >tukaj<
Za naročila se vpišite na spodnji seznam ter napišite katero majico želite ter v kateri konfekcijski številki.
Da boste lažje izbrali primerno velikost (širina majice x višina):
S – 46 x 71 cm
M – 51 x 74 cm
L – 56 x 76 cm
XL – 61 x 79 cm
XXL – 66 x 81 cm
Člane kluba prosim, da se na ta seznam ne vpisujejo, ampak se vpišejo na seznam, ki je objavljen na članskem delu foruma -> viewtopic.php?t=4924
Zadnji rok za oddajo naročila je 20. april!
Zadnjič spremenil NoFEAR, dne 24. Marec 2011, 03:26, skupaj popravljeno 1 krat.
1. vrecha: 1x, barva sivo/črna, velikost M
2.
3.
4.
2.
3.
4.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Sicer tema ni namenjena tej debati, ampak vseeno:
Članstvo v klubu je na prostovoljni bazi. Ne bi blo prav, da komorkuli karkoli očitali, ker ima vsak posameznik svoje razloge zakaj je oz. zakaj ni član...
Kot sem pa že večkrat povedal, bi si kot predsednik želel - tako od članov, kot tudi od nečlanov, dobit več feedbacka o tem kakšne spremembe ali izboljšave si želite, da bo članstvo za vas bolj privlačno...
Na tej točki vas moram žal pograjat, ker je vaš odziv enak nič. Nula. Zero...
In še enkrat povem - kakršnekoli pripombe, želje, odzivi, pobude, ipd. so vedno dobrodošli. Če se nočete izpostavljati javno, mi jih lahko pošljete na PM, lahko se oglasite tudi iz kakšnega anonimnega maila pošljete na klubski mail. Vseeno je, samo da dobimo nek odziv, da bomo vsaj približno vedeli kje smo in kako naj se usmerimo, da bo situacija boljša za vse nas...
Članstvo v klubu je na prostovoljni bazi. Ne bi blo prav, da komorkuli karkoli očitali, ker ima vsak posameznik svoje razloge zakaj je oz. zakaj ni član...
Kot sem pa že večkrat povedal, bi si kot predsednik želel - tako od članov, kot tudi od nečlanov, dobit več feedbacka o tem kakšne spremembe ali izboljšave si želite, da bo članstvo za vas bolj privlačno...
Na tej točki vas moram žal pograjat, ker je vaš odziv enak nič. Nula. Zero...
In še enkrat povem - kakršnekoli pripombe, želje, odzivi, pobude, ipd. so vedno dobrodošli. Če se nočete izpostavljati javno, mi jih lahko pošljete na PM, lahko se oglasite tudi iz kakšnega anonimnega maila pošljete na klubski mail. Vseeno je, samo da dobimo nek odziv, da bomo vsaj približno vedeli kje smo in kako naj se usmerimo, da bo situacija boljša za vse nas...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost