Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
Legacy-ja sm si ogledov pa morm rečt da je zelo lepo ohranjen, mislim da ga je bivši lastnik pripeljal iz nemcije. Kaj več ne vem ker se na subaruje še ne spoznam tako dobro. Kar se prodajalcev tiče pa ne vem nič posebnega bi rekel tako kot vsi kaj slabega pa od njih še nisem slišal.
lp miha
lp miha
nizkotonc napisal/-a:Zivjo
mene pa zanimata doticna avta in v legacijevem primeru tut avtohiša. Če kdo pozna ali ima kak info
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7038833&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6962090&show=1
Zdravo
za imprezo ti lahko povem, da se splača
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
za toto pa res se splača imprezo.sploh k jo je toliko dol spustil 
Subaru Impreza RS
Ve kdo kaj o temlem:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6643209&show=1
Če je vse res kar piše potem je dober....
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6643209&show=1
Če je vse res kar piše potem je dober....
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat...
Neki časa nazaj je meu ceno 3000€. Po opisu in slikah zgleda soliden.
Za tegale je brat spraševal kolega, ki dela pri Malgaju in je rekel da je dober. Prejšnji lastnik je bil iz Logatca. So pa avtu oni zamenjali sklopko. Edin barva mu ne paše 
Smo šli pogledat in avto res ni slab. Dve manjši lepotni napakici - sprednji levi blatnik in zadnji desni. Avto ni bil nikoli resno poškodovan, kilometri zgledajo celo realni, dela vse. Avto na letnih Goodyearkah in še dve Eskimo S3 v prtljažniku. Barva mi je bila pa všeč.
Tako da smo ga kupili. Za naslednjih 10 let verjetno
Prodaja pa se Legacy limuzina 2.2 300 kkm (pri 200 narejena generalka), menjalnik okrog 170 kkm z reduktorjem, klima, tehnično brezhiben ampak slabše karoserijsko ohranjen (zelo načet od rje) - temno rdeče barve, registriran do julija 2013, zraven še dodatni komplet 14 col gum z jeklenimi platišči. Cena zelo ugodna.
Če je kdo zainteresiran več na številki: 051 33 77 57
Subi92 - hvala za info, ampak je odločitev že padla.
Tako da smo ga kupili. Za naslednjih 10 let verjetno
Prodaja pa se Legacy limuzina 2.2 300 kkm (pri 200 narejena generalka), menjalnik okrog 170 kkm z reduktorjem, klima, tehnično brezhiben ampak slabše karoserijsko ohranjen (zelo načet od rje) - temno rdeče barve, registriran do julija 2013, zraven še dodatni komplet 14 col gum z jeklenimi platišči. Cena zelo ugodna.
Če je kdo zainteresiran več na številki: 051 33 77 57
Subi92 - hvala za info, ampak je odločitev že padla.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat...
-
zelimsubija
- Novinec
- Prispevki: 4
Pozdrav,
da li neko zna više o ovome autu:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6918804&show=1" onclick="window.open(this.href);return false; ??
Outback BE/BH servisni interval 12.500 km?
Šta se treba raditi na 125.000 km (zupčasti remen?), da li je überproblem to što nije odrađen taj servis - i što je bez servisa 25.000 km?
Lomim se oko ovog auta...a nikako cajta da odem pogledati. Za sada mi je neka knedla u grlu zbog tog servisa.
Subaru stručnjaci - naprijed
da li neko zna više o ovome autu:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6918804&show=1" onclick="window.open(this.href);return false; ??
Outback BE/BH servisni interval 12.500 km?
Šta se treba raditi na 125.000 km (zupčasti remen?), da li je überproblem to što nije odrađen taj servis - i što je bez servisa 25.000 km?
Lomim se oko ovog auta...a nikako cajta da odem pogledati. Za sada mi je neka knedla u grlu zbog tog servisa.
Subaru stručnjaci - naprijed
Fiju. Poštena cena.
Ako remen nije bio menjan - nije bio menjjan. Dobar razlog za cenkanje
Ako kupiš menjaj remen + ulje u motoru + ulje u getribama (servisni interval 50.000 km) i zadnjem diffu, filtri,... i vozi.
Ova mašina poznata je, da može potrošit "malo više" ulja - zbog glupog dizajna batova (prekratki su, pa se postave popreko na putu dolje - google "piston slap"); rješenje je prilično jeftino - menjaš piston ringe (cca 100 $ u USA).
EJ251- 2.5 SOHC mašina je popularna u Americi, pa se za djelove isplati i tamo pogledati (kad je ugodan kurz ).
Ako remen nije bio menjan - nije bio menjjan. Dobar razlog za cenkanje
Ako kupiš menjaj remen + ulje u motoru + ulje u getribama (servisni interval 50.000 km) i zadnjem diffu, filtri,... i vozi.
Ova mašina poznata je, da može potrošit "malo više" ulja - zbog glupog dizajna batova (prekratki su, pa se postave popreko na putu dolje - google "piston slap"); rješenje je prilično jeftino - menjaš piston ringe (cca 100 $ u USA).
EJ251- 2.5 SOHC mašina je popularna u Americi, pa se za djelove isplati i tamo pogledati (kad je ugodan kurz ).
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
-
zelimsubija
- Novinec
Hvala za odgovor.
Cena je prevelika, ampak mu ponujam mu max 5k€ in to je to, več kot 5k € za 10letnega avta ne dobi...od mene
Zdaj pa, vse našteto (jermen, olje v getribi in diffu, filtri, bati/piston slap...a mi lahko poveš(ste) o kateri vsoti govorimo? 200, 300, 500 €? Čist da vem kakšni so dodatni stroški?
Začetna ideja je bila da gre plin notri, kalkulacija mi je 200€ na 20-25kkm za štelanje ventilov. Je mogoče še kaj, kaj bi ta motor v kombinaciji z plinom (finančno) rabil? (Servis plinske inštalacije tukaj ne upoštevam, ta strošek mi ni vezan za model&make avta ampak za samo inštalacijo).
Upam da bom naslednji teden imel dovolj časa da tud pogledam avto, če da, sicer pa dam kakšen feedback
LP
Cena je prevelika, ampak mu ponujam mu max 5k€ in to je to, več kot 5k € za 10letnega avta ne dobi...od mene
Zdaj pa, vse našteto (jermen, olje v getribi in diffu, filtri, bati/piston slap...a mi lahko poveš(ste) o kateri vsoti govorimo? 200, 300, 500 €? Čist da vem kakšni so dodatni stroški?
Začetna ideja je bila da gre plin notri, kalkulacija mi je 200€ na 20-25kkm za štelanje ventilov. Je mogoče še kaj, kaj bi ta motor v kombinaciji z plinom (finančno) rabil? (Servis plinske inštalacije tukaj ne upoštevam, ta strošek mi ni vezan za model&make avta ampak za samo inštalacijo).
Upam da bom naslednji teden imel dovolj časa da tud pogledam avto, če da, sicer pa dam kakšen feedback
LP
Kalkulacijo servisa ti bo naredil kdo drug; jaz sem že pozabil cifre; obrni se na uporabnika Karel.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Moj Legacy z 2.5 motorjem na plin, mi je popil v zadnjih 15kkm cca 1 liter olja ima pa 208kkm. V lasti sem imel že kar nekaj Subarujev z tem motorjem,eden mi je popil cca 1.5l na 15kkm vsi ostali manj,vse to se mi zdi v nekih sprejemljivih mejah.Vsake toliko malček prekontroliram nivo olja in to je to.
Na 25kkm štelat ventile je malček pretirano,vsakih 40kkm je več kot dovolj.
Strošek servisa plinarne: 30eur na vsakih 20kkm za zamenjat filtre.
Na Iskri v Šempetru imajo Legacya z 2,5 motorjem 04 ali 05 letnik ne vem točno z 580kkm,motor še vedno prede kot je treba
Na 25kkm štelat ventile je malček pretirano,vsakih 40kkm je več kot dovolj.
Strošek servisa plinarne: 30eur na vsakih 20kkm za zamenjat filtre.
Na Iskri v Šempetru imajo Legacya z 2,5 motorjem 04 ali 05 letnik ne vem točno z 580kkm,motor še vedno prede kot je treba
-
zelimsubija
- Novinec
@gorazd0
@Gabrc
Hvala, bom si upošteval vaše odgovore v daljši kalkulaciji/odločitvi.
P.S. se opravičujem za morebitne jezikovne napake
, sem Zagrebščan ki dela v SLO 
@Gabrc
Hvala, bom si upošteval vaše odgovore v daljši kalkulaciji/odločitvi.
P.S. se opravičujem za morebitne jezikovne napake
Ni panike, slovenščina ti odlično teče. :.sup
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov