Impreza WRX SW by msenjur
metanol pa dobiš če češple ne ločš od košic predn namočšstrumf666 napisal/-a:No, potem bom pa drugače napisal: etanol je taprav alkohol (tisti ki ga piješ v alkoholnih pijačah).
vrjemte ni zdrav to pit ga imam na zalogi
sorry za offtopic
subaru don't think just feel and drive!
EA82,EA82,EA82,EA82,EJ22,EJ20,EJ20G,EJ22,EJ20,EA82Tfull time awd hi/lo center diff lock
baba važe
EA82,EA82,EA82,EA82,EJ22,EJ20,EJ20G,EJ22,EJ20,EA82Tfull time awd hi/lo center diff lock
baba važe
hm... sej ne vem, a jest preveč komliciram, al kwa, ampak men se zdi, da je zadnje čase turbina malo bolj glasna, kot prej. Sedaj se jo sliši zelo jasno, in se mi zdi, da kdaj tud odaja tak frrr zvok. K da se nebi lepo gladko vrtila.
Ko dam gas, pač lepo žvižga (sicer bolj glasno), če ga pa spustim in ga spet dam čisto malo, ne tok da vleče, se sliši pa tist frrr... Al pa ko spustim gas, se jo še vedno sliši, kako se vrti...
zdej ne vem, a imam jest preobčutljiva ušesa al kaj? ampak se mi zdi, da prej ni tako glasno živžgala.
Kaj bi lahko sploh bilo narobe?
Ko dam gas, pač lepo žvižga (sicer bolj glasno), če ga pa spustim in ga spet dam čisto malo, ne tok da vleče, se sliši pa tist frrr... Al pa ko spustim gas, se jo še vedno sliši, kako se vrti...
zdej ne vem, a imam jest preobčutljiva ušesa al kaj? ampak se mi zdi, da prej ni tako glasno živžgala.
Kaj bi lahko sploh bilo narobe?
Možni razlogi:
- kej narobe s turbino
- pušča izpuh na spoju med turbino in downpipe
- pušča nadtlak - kje na poti od turbine do IC, povratek v intake cev (pred turbino) .. zna se slišat tud če je airbox slabo zaprt
Kako je kej z motornim oljem?
EDIT: sem še enkrat prebral. Tist frrrr je lahko od wastegate loputce če ma čist mal lufta.
- kej narobe s turbino
- pušča izpuh na spoju med turbino in downpipe
- pušča nadtlak - kje na poti od turbine do IC, povratek v intake cev (pred turbino) .. zna se slišat tud če je airbox slabo zaprt
Kako je kej z motornim oljem?
EDIT: sem še enkrat prebral. Tist frrrr je lahko od wastegate loputce če ma čist mal lufta.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov