Unofficial Subaru Meet - Štajerska 30. julij 2011
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
No malo sem vam ''fauš'', ker nisem mogel priti. Nazadnje ko smo bili v savinjski sem bil z Meganom (nadomestno vozilo
) in je bilo tudi fajn tako, da ne dvomim, da ste sedaj tudi uživali.
Žal sem na morju kjer ravno tako uživam z Subijem.
viewtopic.php?t=167&start=150
Upam, da mi bo uspelo priti na kak drug meet, da kako rečemo in se zapodimo še po kakem smučišču z ali brez snega.
l.p.
Jure
Žal sem na morju kjer ravno tako uživam z Subijem.
viewtopic.php?t=167&start=150
Upam, da mi bo uspelo priti na kak drug meet, da kako rečemo in se zapodimo še po kakem smučišču z ali brez snega.
l.p.
Jure
gorilnik je od karlija...Someonelost napisal/-a: Danes zjutraj sem najdo par izgubljenih stvari ki mislim da so vse od Karla:
1. sivi gorilnik s katerim se je vzgala vodna pipa
2. trak za lase
3. otroska soncna ocala
Je bilo pa super na pikniku. Mogoče bi mogli it še kam na bolj odprto cesto, da bi ti in beliblisk pokazala, kako so slišati vaši izpuhi pri 5k+ obratih!
No, mi smo si še malo ogledali Maribor, in sem prijetno presenečen. Potem smo pa pot smo nadaljevali kar do Portorža... fino je bilo!
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
A si ti ta filmček malo pospešil? :7n
Ni mi jasno, kako vam je uspelo tam zadaj tako 'divjat', ko pa sem jaz spredaj vozil v glavnem v 4. prestavi pri 1500-2000 obratih tam okol 70 (ok, pred kakšnim ostrim ovinkom je šlo v 3.), brez vsakšnega sekanja ovinkov ali škripanja gum (česar seveda ne morem reči za Strojnika
Škoda, da nisem še jaz snemal filmčka, da bi lahko naredili strokovno primerjavo in analizo.
Ko sem opazil, da Karla ni več v koloni, sem tempo znižal na 40-50km/h - manj pa res ne gre. Ampak sem vedel, da bo Karel znal ubrat pravo pot, tako da se nisem preveč sekiral.
Razen tega pa - offroad sekcija je prišla na svoj račun (upam), kljub kakšnemu cmoku v grlu tu-pa-tam. Cenim, da ste nas s prascem počakali in ga niste požrli ob 15:01 - bil je namreč prvovrsten in ob 16h ravno prav ne-vroč...
Tomi, vsaka čast in upam, da si ugotovil, da smo skoraj normalni ljudje.
D.
Hvala za prelep popoldan na Štajerskem celotni družini iz Pernice
Vožnjo na Pohorje nebi komentiral
uy:
Pujsek presegel vsa pričakovanja,pivo odlično,da o pipi miru sploh ne govorimo
Smo pa očitno pozabili pol kombija na mariborskem koncu (prokleta pijača
) 
Ps.Edino kar obžalujem,da nisem bil z Legacy-em bi zagotovo šli preko smučišča
Vožnjo na Pohorje nebi komentiral
Pujsek presegel vsa pričakovanja,pivo odlično,da o pipi miru sploh ne govorimo
Smo pa očitno pozabili pol kombija na mariborskem koncu (prokleta pijača
Ps.Edino kar obžalujem,da nisem bil z Legacy-em bi zagotovo šli preko smučišča
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Ko zasleduješ legacya pa te WRX lovi.
http://www.shrani.si/f/1h/4X/1KQHNmv0/30072011791.jpg
http://www.shrani.si/f/4/ZC/3j8hCr1D/1/30072011794.jpg
Glede na to da je skor vsak dan dež me kr mal čudi da se je tok kadil, razn če smo se res tok hitr pelal
In pa še dancijeve sposobnosti, da prepriča polizdelke da se prostovoljno odmaknejo s ceste (2x)
http://www.shrani.si/f/1h/59/3ZhYRIJy/30072011793.jpg
http://www.shrani.si/f/1h/4X/1KQHNmv0/30072011791.jpg
http://www.shrani.si/f/4/ZC/3j8hCr1D/1/30072011794.jpg
Glede na to da je skor vsak dan dež me kr mal čudi da se je tok kadil, razn če smo se res tok hitr pelal
In pa še dancijeve sposobnosti, da prepriča polizdelke da se prostovoljno odmaknejo s ceste (2x)
http://www.shrani.si/f/1h/59/3ZhYRIJy/30072011793.jpg
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 300
- Kraj: Göteborg, Sweden
- Kontakt:
To ni blo lovljenje, to je bla prva pa pol gasa.strojnik005 napisal/-a:Ko zasleduješ legacya pa te WRX lovi.
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 317
- Kraj: Kranj
ekhm super smo se imeli, res pohvale za organizacijo in pa pol off-road sekciji za pomoč na nekaterih mestih.
Moram priznat da gre dizl sicer lepo v breg in vse, je pa fora v tem da ga na terenu pred tem še nisem sprobal. ene parkrat je crknil med speljevanjem (voznikova napaka) in pa ene dvakrat krasno podrzal po tleh. Zdaj vem da grem naslednjič na takle off road malo bolj pripravljen: zložljiva lopata, aluminijaste zložljive rampe, pol bi se pa dalo še kam drugam prilezt...
najboljši občiutek je bil na eni izmed preprek ko sem bil kot tehtnica samo diagonalno stikoma s tlemi, kontra kolesa pa v zraku, ha ha
No pa še končna ocena: če bi bil avto tistih 3 cm višji kot se prodajajo na nekaterih drugih trgih, pol bi bilo vse malo manj adrenalinsko. Na avtomobilu ni nobene škode. Še tisto kar sem s prednjim odbijačem podrajsal po tleh se ne vidi niti praskica:) ... Toliko o tem zakaj plastika in spodnji del odbijača nista v barvi karoserije:) So že vedeli zakaj:)
Ja bo pa seveda zelo zabavno gledat posnetke ki jih je naredil Nejc. To se boste nasmejali:)
Moram priznat da gre dizl sicer lepo v breg in vse, je pa fora v tem da ga na terenu pred tem še nisem sprobal. ene parkrat je crknil med speljevanjem (voznikova napaka) in pa ene dvakrat krasno podrzal po tleh. Zdaj vem da grem naslednjič na takle off road malo bolj pripravljen: zložljiva lopata, aluminijaste zložljive rampe, pol bi se pa dalo še kam drugam prilezt...
najboljši občiutek je bil na eni izmed preprek ko sem bil kot tehtnica samo diagonalno stikoma s tlemi, kontra kolesa pa v zraku, ha ha
No pa še končna ocena: če bi bil avto tistih 3 cm višji kot se prodajajo na nekaterih drugih trgih, pol bi bilo vse malo manj adrenalinsko. Na avtomobilu ni nobene škode. Še tisto kar sem s prednjim odbijačem podrajsal po tleh se ne vidi niti praskica:) ... Toliko o tem zakaj plastika in spodnji del odbijača nista v barvi karoserije:) So že vedeli zakaj:)
Ja bo pa seveda zelo zabavno gledat posnetke ki jih je naredil Nejc. To se boste nasmejali:)
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 317
- Kraj: Kranj
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov