Norčije z Alfo 33
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
- sebastijan
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 216
- sebastijan
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 216
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
no ja..dejte sam zadnji lok notr..če se glih prebrnete...te loke ob glavi pa raj izpustite..kerSebastijan napisal/-a:
Seli se v črno 33 - ko. Vanjo se bo pa naselila tudi rally kletka.![]()
Mava s sosedom že vse naštudirano. Samo še po material pa bo.....
ne verjamem da boste vse furla z čeladam
in drugič...če je to za en kurc zašvasan..se ti lohk ob najmanjšem trku tista štanga pr glav losa..in te useka po al pa v glavo...tko da...po pameti
raj sam zadenj križ...pa ene dirkalne zice in pasove..si bl zihr
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
bisto:
klub vsemu mucenju gre motor naprej delat v nek "dirkalnik"
je res da teli 1.5 ce ga vsaj mal pazis necejo crk pa da jebes ne
ma punca 33 1.5 200+ k km ki sem ji jo dal da se nauci vozit, prejsn lastnik je delal s tem avtom najbrz grse kot vi s tole belo, pa sva lani vseen sla z njo v dalmacijo pa v pulo pa celi slovenijo je dala skoz(brez enega servisa)
sedaj pocasi dobiva nek prizvok(pa mi vsi kolegi govorijo dokler gre gre in se ne sekiraj)
pa mam eno lepo 1.5 (ca 100k km 4x hlajeni diski, abs, servo, usnje, recaro, el. sipe, sibedah, klima-ce se mi bo dal.....)prpravljeno da jo nadomesti
klub vsemu mucenju gre motor naprej delat v nek "dirkalnik"
je res da teli 1.5 ce ga vsaj mal pazis necejo crk pa da jebes ne
ma punca 33 1.5 200+ k km ki sem ji jo dal da se nauci vozit, prejsn lastnik je delal s tem avtom najbrz grse kot vi s tole belo, pa sva lani vseen sla z njo v dalmacijo pa v pulo pa celi slovenijo je dala skoz(brez enega servisa)
sedaj pocasi dobiva nek prizvok(pa mi vsi kolegi govorijo dokler gre gre in se ne sekiraj)
pa mam eno lepo 1.5 (ca 100k km 4x hlajeni diski, abs, servo, usnje, recaro, el. sipe, sibedah, klima-ce se mi bo dal.....)prpravljeno da jo nadomesti
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov