S-max in nirburgring...
Mekpersonovo podvozje pa cosworth pedigre. Sierra Cos je bila top stolen car v UK.
Kolo z motorjem Garelli (puch-pony express varianta) je kak znalec?
Re: Kolo z motorjem Garelli (puch-pony express varianta) je kak znalec?
Avspuh sem dal tecno crom iz cilinder.si
Za APN dobiš original izgled laser, ki ima že proti-konus noter, sem lih zdej za svaka sestavil eno pa dal gor ta avspuh in je končna dobrih 60. Pr 2 takt je avspuh zelo pomemben del motorja, ki mora v kompletu s cilindrom in fergom dat ven Max. Cela znanost...
Za APN dobiš original izgled laser, ki ima že proti-konus noter, sem lih zdej za svaka sestavil eno pa dal gor ta avspuh in je končna dobrih 60. Pr 2 takt je avspuh zelo pomemben del motorja, ki mora v kompletu s cilindrom in fergom dat ven Max. Cela znanost...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
V glavnem nabavil sem zobnik na 34 zob, vijaki pašejo luknja pesta je pa prevelika za par mm. Sem dal k lokalnemu drejarju da naredi distančnik ga malo zapika.
Je pa kakšne 20mm po obodnem fi-ju večji kot original. Tako da upam da bo dovolj.
Je pa kakšne 20mm po obodnem fi-ju večji kot original. Tako da upam da bo dovolj.
Evo sem dolžan odgovor: Je nekoliko bolje, se pozna seveda, ni pa tako drastična razlika. Izgleda da bi bilo treba prišteti še par zob ker končna je še kar dokaj visoka, motor pa se vrti kot kroska na spidu.
Verjetno bom tudi malo omejen s premerom zobnika, kajti zadnji deklc za verigo se že "približuje".
Thx vsem.
Verjetno bom tudi malo omejen s premerom zobnika, kajti zadnji deklc za verigo se že "približuje".
Thx vsem.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov