4 leta 420.000 kilometrov na 130.000 kilometrov podlage z R5GTTurbo, nobenih problemov, en izredni servis - ležaj v menjalniku in hladilnik, ostalo je delovalo brez problemov, tako da ni vse krivda renaulta, bolj brezvestnih voznikov in glupih serviserjev.kamnek napisal/-a:ja pr renaultu je to čist potrošen material k so pr stricu isto rekl sam un je tok zabit al pa zalublen u renaulte da niti ne razmišlja o kakšni drugi firmi
moja teorija ki je tudi potrjena s 6imi avtomobili kups renaulta ni vazn kuk starga ga bos mu ze prvi mesec na popravilu
Renault Megane - zadnji diski po 42000km 'hin'
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
to je deloma res....in ker praviloma ljudje nimajo casa/zivcev, taki servisi(summit)/znamke se kr delajo, namesto da bi zaprl vrataDaviiD napisal/-a:Se strinjam. Vprasanje je samo komu se da s tem ukvarjat (diski+ploscice so 100 EUR), ker avto rabis vsak dan. Problem pa je tudi v tem da v primeru da disk poci po celem je velika verjetnost da ostanes brez kolesa.birdy napisal/-a:tko da, kar se mene tice bi meli samo 2 moznosti: servis pod garancijo, ali mediji + odskodnina, ker bi mi kljub rednim servisom in opozorilom razgnal zadn disk(bi poskrbel da bi se to zgodilo)
Spomni se kaj so dosegli uporabniki Renolove 2.2 dCI masine, ki je imela serijsko napako da je zaribal bat + odtrgalo ojnico. Pa so sli v medije - se na Preverjeno je bilo. Dosegli pa niso nic...
ce bo menjal in NE bo pod garancijo, potem mu priporocam, da kupi aftermarket diske, ker slabs od tega ne more bit
ps
V: zakaj moja mati vozi BMW ?- ker so ji zamenjali diske + ploscice spredaj (100€/disk , sam je vsaj 2x vecji od renojevga), pa od menjave naprej komaj zaznavno potrese ce NALAHNO bremzas pri VISOKIH hitrostih.
avto gre ju3 zjutraj na servis, ker je serviser po 3 minutah telefona z mojo mamo ugotovil, da je najbrz nekaj narobe z avtom, se opravicil in se zavezal da bo odpravil napako, avto pricakujemo nazaj se isti dan do konca njihovega delovnika
O: ker je nasla res dober pooblascen servis(ce je tukaj kak lastnik bmw-ja, ki ma sumljiv servis naj pove, mu na ZS sporocim kontakte njenega) - v 2 letih(al kok je ze) kar vozi avto h njim je brez pripomb
ocitno pa je le nekaj v znamki avta ki ga kupis (ce ne druzga je dejstvo kere serviserje mas na izbiro)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost