7 sedežev? Cena? Kilometri? Servisna?Bubiru napisal/-a:Prodajam Renault espace 2.0 dci, 127 kw.letnik 2007 redno servisiran brezhiben.
Kupujem avto
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Kupujem avto
Go Westy, go!
5 sedezev, cena 5290, kilometri 171,000. Servisna je. Na avto sem dal tudi Nove Diske,ploscice. Predlani nove gume v enem letu naredil samo 7 tisoč km. Maš na avtonetu rdeč.picinni napisal/-a:7 sedežev? Cena? Kilometri? Servisna?Bubiru napisal/-a:Prodajam Renault espace 2.0 dci, 127 kw.letnik 2007 redno servisiran brezhiben.
Pa kajpol 
Aja cena je pa zato taka ker ima nekaj prask .Sedežev za espace pa na avtonetu kult hočeš po 150 eur.
Pa kajpol 
Odlična predispozicija za lastništvo močnega bencinca. :.supBubiru napisal/-a:Predlani nove gume v enem letu naredil samo 7 tisoč km. Maš na avtonetu rdeč.
Ja se strinjam malo kilometrov,ne potrebujem več vozička,ker je moj mali zrastel
Zdaj pa resno vprašanje,če kdo pozna ali karkoli ve o tem vozilu? http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... ow=1&avto=" onclick="window.open(this.href);return false;
Bom zelo vesel vsake informacije
Zdaj pa resno vprašanje,če kdo pozna ali karkoli ve o tem vozilu? http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... ow=1&avto=" onclick="window.open(this.href);return false;
Bom zelo vesel vsake informacije
Pa kajpol 
V homologaciji je vpisano 7 sedežev? Če ni se s tem nimaš kaj pomagat.Bubiru napisal/-a:Sedežev za espace pa na avtonetu kult hočeš po 150 eur.
Go Westy, go!
Haha,homologiras lahko na lpp,preverjeno in je zelo poceni tako da jaz ne vidim problema 
Pa kajpol 
Meni je itk vseeno a prodam al ne ker vem da je avto ok.
Sam pač ne potrebujem več tako velikega avta. Imel bi pa subaruja,ker sem ga že imel in mi je bil super avto 
Pa kajpol 
Dvomim, da kdo na forumu ve kaj o tem vozilu. Pa še prodajalec je z Letališke.Bubiru napisal/-a:
Zdaj pa resno vprašanje,če kdo pozna ali karkoli ve o tem vozilu? http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... &show=1&av" onclick="window.open(this.href);return false;
Forester diesel
Ja res je z letaliske zgleda mi lep pa dokaj mlad za normalno ceno,ker nekateri hocjo met celo bogatijo za starejse avte.
Blo bi fajn ja ce bi se vsaj kdo najdu da karkol ve o tem avtu.
Blo bi fajn ja ce bi se vsaj kdo najdu da karkol ve o tem avtu.
Pa kajpol 
Velika večina vozil (90%), ki se prodaja na Letališki je uvožena, tko da ti forumaši ne bodo mogli kaj dosti pomagat s podatki o vozilu (predvidevam, da je uvožen ? ).
Letališko sem pa omenil, ker tamkajšni dilerji slovijo po razno raznih nategih - vrtenje oz. spreminjanje km števcev nazaj, itd.
Tko da bodi previden.
Letališko sem pa omenil, ker tamkajšni dilerji slovijo po razno raznih nategih - vrtenje oz. spreminjanje km števcev nazaj, itd.
Tko da bodi previden.
Forester diesel
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 27 gostov