MRZLICA VABI na kawo 28.12.2006
Ja bila je prav fina in tudi vse slovensko obarvana kawa
Najbolj bi se za prihod zahvalil korošcem in primorcema ter seveda
Ljubljansko kamniški navezi
Mrzlica je v tem letnem času zelo hladna ter predvsem LEDENA
Hvala lepa gostiteljem za odlično sarmo in pecivo kar pomeni:
"mami super si skuhala"ter seveda hvala viki_kremi za postrežbo
PS.da ne bo Nebjedu preveč pojedu

Slike bodo ko pridem do svojega računala
Najbolj bi se za prihod zahvalil korošcem in primorcema ter seveda
Ljubljansko kamniški navezi
Mrzlica je v tem letnem času zelo hladna ter predvsem LEDENA
Hvala lepa gostiteljem za odlično sarmo in pecivo kar pomeni:
"mami super si skuhala"ter seveda hvala viki_kremi za postrežbo
PS.da ne bo Nebjedu preveč pojedu
Slike bodo ko pridem do svojega računala
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kako ste se kej dol pripeljal? Midva z mud terrainkami sva se peljala celo pot 10km/h (prva reduktor do 2000 obratov), pa ni avto niti enkrat zdrsnil.
Ugotovil sem da če imaš slide gume pa samo narezane brez lamel, da moraš vozit tok počasi, da guma ne zdrsne tudi na ledu in potem gre, če greš prehitro guma drsi in avto z visokim težiščem se pelje nazaj pri gumah, ki se vrtijo v prazno naprej.
Tko da nasvet druga pa gas ne velja - prva pa reduktor in obrati koles na minimumu, tok da se vrti in prideš tudi s takimi gumami kamorkoli.
Poudarek je na temu, da to niso še letne gume ne - površina je čist gladka 2cm široke zareze pa nič ne pomagajo v ledu - na blatu in snegu je pa čist druga pesem.
Ugotovil sem da če imaš slide gume pa samo narezane brez lamel, da moraš vozit tok počasi, da guma ne zdrsne tudi na ledu in potem gre, če greš prehitro guma drsi in avto z visokim težiščem se pelje nazaj pri gumah, ki se vrtijo v prazno naprej.
Tko da nasvet druga pa gas ne velja - prva pa reduktor in obrati koles na minimumu, tok da se vrti in prideš tudi s takimi gumami kamorkoli.
Poudarek je na temu, da to niso še letne gume ne - površina je čist gladka 2cm široke zareze pa nič ne pomagajo v ledu - na blatu in snegu je pa čist druga pesem.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
-
viki_krema
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 32
Kr nehite mi vsi skupi v rit lezt. Jst se vam vsem prisrcno zahvaljujem za obisk, veseli me predvsem stevilcna udelezba. Nad pricakovanji. Za led mi je grozn zal; pa sej sem vas prej opozorila; a n, gorazd. Sicer mate pa vsi Avte. Citiram mamo dans zutri: "A pol so se moji otroci najedli?" "Ja, menda ze" odgovorim pa ona nazaj: "Zdej bo pa ziher sneg, ko je blo tolk klepetulj na kupu. Matr, so hujs ko babe." Vsem zelim cim vec snega, cim manj vkopavanj, lepih pogledov od se lepsih zensk in vsega ostalega kar vam pade na pamet. Pazte, da ne bote v novo leto vstopl prevec kawnjeni. Pa do naslednje kawe SRECNO!!!!!
P.S. Mami mi zdle uzad govori, da se una tud zahvaljuje pa da ste zlo korajzni, ko se ne bojite psov cuvajev.
P.S. Mami mi zdle uzad govori, da se una tud zahvaljuje pa da ste zlo korajzni, ko se ne bojite psov cuvajev.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov