Ice racing z dirkalnimi gokarti

Subaru srečanja, kawe, izleti, predlogi,...
Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Re: Ice racing z dirkalnimi gokarti

Odgovor Avtor: irCAR81 » 07. Februar 2015, 21:50

Proga je odlicna. Mal je na zacetku problem osvetlitev ampak po prvem krogu vids kako gre je ok. Ce zgrmis v sneg si mors sam gokard vn prvlect. To je pa to. Fajn bi blo it vec fur sam sm prsu ze s cist mehkimi rokamo zarad kolebnce in bi bla dodatna runda overkill.

Uporabniški avatar
axaQ4
Uporabnik foruma
Prispevki: 498
Kraj: Začetek Gorenjske baje

Odgovor Avtor: axaQ4 » 07. Februar 2015, 22:06

irCAR81 napisal/-a:Proga je odlicna. Mal je na zacetku problem osvetlitev ampak po prvem krogu vids kako gre je ok. Ce zgrmis v sneg si mors sam gokard vn prvlect. To je pa to. Fajn bi blo it vec fur sam sm prsu ze s cist mehkimi rokamo zarad kolebnce in bi bla dodatna runda overkill.
Super, pol se pravi ko bo naslednji termin bos se zainteresiran za se kaksno furo?

P.S.
Kolk folka pa je blo od oka?
Nimam kulija, da bi se podpisal.

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 07. Februar 2015, 22:59

Skos so prhajal, 6 nas je blo na enkrat na progi, pa skor vsak krog sem srečal koga v snegu. Vsaj 2x sem moral pa tudi sam iz gokarta. :)

Uporabniški avatar
axaQ4
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: axaQ4 » 08. Februar 2015, 08:34

Sem misli, da ne bo tak "naval", glede na to da je bilo objavljeno dejansko par ur prej.

Danes bo verjetno spet termin, koga zanima?

Uporabniški avatar
rb320
Uporabnik foruma
Prispevki: 883
Kraj: vrhnika

Odgovor Avtor: rb320 » 08. Februar 2015, 10:02

jst sm se v zapolju vozu,prec na zacetku k je biu se v gradnji.kok mocni pa so gokardi?tm so bli 125ccm pa okol 30 km so mel :thup

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: irCAR81 » 08. Februar 2015, 10:13

axaQ4 napisal/-a:Sem misli, da ne bo tak "naval", glede na to da je bilo objavljeno dejansko par ur prej.

Danes bo verjetno spet termin, koga zanima?
Ma to je velik folka k je na abonmaju hitrega dirkača in pridejo sem da doštukajo sezono, po moje bi mel polno tud če sploh nebi dal na spletno stran. Stalno so se vozil. Sem pa pršu takoj na vrsto. 6 gokartov majo in mi je deklica rekla da gre po principu se usedeš v prazen gokart in greš, tko da ko je runda ki je vozila ko sem parkiral končala, sem že sedel za volanom. Potem pa navodila - kako ugasnt in užgat gokart (ima štarter) in gasa. Mel sem pa problem z gasom (pač zimski čevli), mal so se dotikal zajle ampak v temi nisem znal pogruntat kje/kako/zakaj in je blo stalno gasa na 20-30%, tko da v bistvu sploh ni delala, ker sem z njo glih gas izniču. Edina varjanta za gas na 0 spravt je bla če sem dal nogo čist stran, s tem da če sem jo dal mal narobe je blo še več gasa. Tko da sem mel tistih 10 minut kar veliko dela. :)

Dobiš podkapo, čelado, rokavice (že mal zdelane), kombinezon (dirkaški / ni nepremočljiv). To oblečeš čez svoje obleke ampak, ker kombinezon ni nepremočljiv sem mel mokre hlače in gate (hlače sem mel rezervne s sabo, gat ne, ker nisem računal na to). Je kar zanimivo, sam si je fajn cajt vzet, pa it na dve furi - glede na to da ni tako blizu. Jaz sem šel lačen tja in se mi je malo mudilo na kebab v Kamnik. Mogu bi spremenit vrstni red, pa bi bilo bolje.

Uporabniški avatar
axaQ4
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: axaQ4 » 08. Februar 2015, 10:53

rb320 napisal/-a:jst sm se v zapolju vozu,prec na zacetku k je biu se v gradnji.kok mocni pa so gokardi?tm so bli 125ccm pa okol 30 km so mel :thup
Gokarti so klasika...rotax maxx masina cca 28-30hp, okvirji so pa pac iz vseh moznih strani zbrani (povecini stari rabljeni okvirji ampak ajde,za to ne rabis fency novega okvirja).

P.S.

Nisem pa vedel, da ima ze tolk rednih odjemalcev za ta zimskih karting. Organizatorja malo poznam iz raceland-a, ko organizira amaterske dirke z gokarti, kul dec drgace

Uporabniški avatar
axaQ4
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: axaQ4 » 11. Februar 2015, 07:31

Evo objavljena sta 2 termina, en za danes, drugi za soboto.

http://www.hitri-dirkac.si/karting-stor ... ke-na-ledu" onclick="window.open(this.href);return false;

Jaz se bom prijavil za soboto za med 20-21h.

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma
Prispevki: 597

Odgovor Avtor: Boxer » 11. Februar 2015, 12:46

irCAR81 napisal/-a:Prijavil sem se za ob 21h. -11 je kle fak.
Haha :mrgreen: Ti si faca :D

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov