Izlet z STI ali Micko
Re: Izlet z STI ali Micko
Z DDV :.sup
Primož dej povej,kaj bi se tebi zdelo primerno (+ddv al še višje) :.sup
Ja seveda nekaj varščine sam še nisem uspel številk skupi spravit (seveda ne če vozi Belisan).
Ja seveda nekaj varščine sam še nisem uspel številk skupi spravit (seveda ne če vozi Belisan).
Kle maš dve opciji:
1. greš že tko al tko na raceland in dobiš enga za 5 krogov pelat, kjer se ti povrne 50 od tistih 200€ k si jih za raceland zapravu
2. dobiš 10 "naročil" in greš dol samo zaradi tega
1. opcija je zelo verjetna ampak si finančno ne boš opomogu, 2. opcija je zelo zaželjena ampak malo verjetna. Ne nazadnje smo na vsakem TA zastonj fural folk, pa še v mal bolj atraktivnih avtih kot so naše impreze.
Mogu bi met zlo dobro reklamo, potem bi pa kmalu ratal problem glede DDV.
Lahko pa pelješ oba avta na grobnik, zabiješ 80€ za bencin in 2x po 50€ za to da avta spraviš na pisto... ju parkiraš dol pred boxi in napišeš 200€ - 10 minut. Ampak lahko da kak dan ne bo nobenga interesenta, naslednjič pa 3-je.. tko da pod črto če boš na pozitivni nuli boš happy.
1. greš že tko al tko na raceland in dobiš enga za 5 krogov pelat, kjer se ti povrne 50 od tistih 200€ k si jih za raceland zapravu
2. dobiš 10 "naročil" in greš dol samo zaradi tega
1. opcija je zelo verjetna ampak si finančno ne boš opomogu, 2. opcija je zelo zaželjena ampak malo verjetna. Ne nazadnje smo na vsakem TA zastonj fural folk, pa še v mal bolj atraktivnih avtih kot so naše impreze.
Mogu bi met zlo dobro reklamo, potem bi pa kmalu ratal problem glede DDV.
Lahko pa pelješ oba avta na grobnik, zabiješ 80€ za bencin in 2x po 50€ za to da avta spraviš na pisto... ju parkiraš dol pred boxi in napišeš 200€ - 10 minut. Ampak lahko da kak dan ne bo nobenga interesenta, naslednjič pa 3-je.. tko da pod črto če boš na pozitivni nuli boš happy.
Na srečo se imel v mislih,da bi se itak Belisan peljal po pisti in bi si z rento samo malo zmanjšal stroške(pa še mal spodbude bi imel,da kupim taprave gume:P)......no če pa kje kak evro ostane se pa tudi ne bom pritoževal :.sup
Beli, jaz ti lahko dam kontakt mozaka ki ze vrsto let oddaja Ferrarije, Porscheje in ostale rakete in ima veliko znanja glede oblikovanja cene (kolikor se spomnim, je veliko faktorjev, katerih se tle nismo niti dotaknili), povprasevanja,… mogoce bi tudi zanj bil avto zanimiv, da ga vkljuci v ponudbo.
Kr na ZS. Hvala dec :.sup
Daj še meni prosim, moj brat že vrsto let išče nekaj da bi peljal...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
-
george impreza
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 156
sam sem že razmišljal o poslu- rentanju kakšnih specifičnih športnih vozil, tako na splošno, pa pomisliš da ti nobeden ne bi dal recimo 300€ za 20min, pa ni glih tako, nam se zdi samoumevno da mamo take avte, ampak mi nismo niti 1% tistih ki si želijo vsaj enkrat peljat s temi stroji. Jaz če ne bi imel, bi tud plačal.
Tako nekako tudi sam razmišljam Erik :.sup
Zdravo, iščem nekoga, da bi me malo zapeljal v Imprezi STI, nekje v Lj ali okolici, kake pol urce naokoli, da vidim kako to je. Pa da bi tudi sam malo sedel za volan. Seveda prispevek po dogovoru ... ZS ali 0404sedem039štiri
Zapeljal bi te že marsikdo, si pa ne znam predstavljat, da bi te spustil za volan. Sploh kot novinca.
sebastjan napisal/-a:Zdravo, iščem nekoga, da bi me malo zapeljal v Imprezi STI, nekje v Lj ali okolici, kake pol urce naokoli, da vidim kako to je. Pa da bi tudi sam malo sedel za volan. Seveda prispevek po dogovoru ... ZS ali 0404sedem039štiri
sem iz ljubljane a žal nebi dajal nekomu ki ga nepoznam oz nasploh ne
zapeljem pa lahko
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov