LP R
Aktualni SUBARU oglasi na avto.net ...
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Jest sem sel gledan in tega rdecega in unega srebrnega (v trbovljah)
Tale rdec ima poleg vsega nastetega neki cez 260 000km in sveti mu lucka check engine,ker je sel en senzor.Ampak mu je marucelj reku,da ni panike.Ker je senzor (baje) 40k sit in ga nima namena menjat.Sam gospod in gospa ,ki ga prodajata sta pa res prijazna.Vsej en plus
Tale rdec ima poleg vsega nastetega neki cez 260 000km in sveti mu lucka check engine,ker je sel en senzor.Ampak mu je marucelj reku,da ni panike.Ker je senzor (baje) 40k sit in ga nima namena menjat.Sam gospod in gospa ,ki ga prodajata sta pa res prijazna.Vsej en plus
Se opravičuje vsem,ki ste avto šli gledat in si z tem narediliMarky napisal/-a: Karli, tale avtomobil je daleč od tega, da bi bil "res lep", kot se ti je pred časom zapisalo v taisti temi.
nepotrebne stroške in poti.
Bom naslednjič bolj pazljiv preden kaj napišem in
predvsem se bom najprej sam prepričal o dejanskem stanju avta.
Očitno je da odkar kupujem avte za dele ne ločim več škarta od "res lep".
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Fantje (in dekleta
) - če bom imel čas, se bom danes zapeljal pogledat tega http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=907811 Subija.
Če bo kdo (od vas poznavalcev) slučajno šel kaj v BTC, bi mi bilo zelo všeč, če bi malo vrgel oko na avto. Saj veste, da človek hitro kaj spregleda.
Če bo kdo (od vas poznavalcev) slučajno šel kaj v BTC, bi mi bilo zelo všeč, če bi malo vrgel oko na avto. Saj veste, da človek hitro kaj spregleda.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Če pa nobenega Forija ne najdem ...pilgrim napisal/-a:judež!
Se posipljem s pepelom ...
Je pa res, da se mi zdi to premočna zadeva zame. Po naravi sem precej racionalen človek in vem, da tolikšne moči ne potrebujem.
Če koga zanima - pred dnevi sem imel na testu Toyoto Prisus http://izo.amebis.si -> avtomobilizem -> Prius
-
gore
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Niti nisem prodajal v zadnjih mesecih.
Je pa tisti (prejle omenjeni Outback) na zunaj kar lep. Mislim, da ni bil zaleten.
Vendar notranjost - pa jaz ne vem kaj počnejo lastniki - to je umazano, zaprašeno, polno dlak in smrdljivo (mogoče po konjih). Tam, kjer bi morale biti tipke za gretje sedežev, je nekako ven potrgano (tipk ni, čeprav se mi zdi, da napeljava je), nekaj je tudi prask na plastiki, sedeži so tudi bolj umazani.
Zadeva je iz Italije (sicer šefa ni bilo tam, pa se to vseeno nekako pogrunta
), da je notranjost malo razumljiva.
Je pa čudno, da prodajalec pri nas ne očisti avtomobila za nekaj jurčkov. Če bi bil čist, bi me zelo potegnil, tako pač ne. No, mogoče je tako po eni strani res bolje ... če si predstavljam, da ga očistijo in kupiš takšno zadevo - no, ne vem - mogoče je celo prav, da je tak.
Ker se potem nisem resno poglobil, nisem preveril olja, servisne knjižice in podobnih zadev. Tako na oko pa je motor čist.
Škoda zanemarjene notranjosti.
Je pa tisti (prejle omenjeni Outback) na zunaj kar lep. Mislim, da ni bil zaleten.
Vendar notranjost - pa jaz ne vem kaj počnejo lastniki - to je umazano, zaprašeno, polno dlak in smrdljivo (mogoče po konjih). Tam, kjer bi morale biti tipke za gretje sedežev, je nekako ven potrgano (tipk ni, čeprav se mi zdi, da napeljava je), nekaj je tudi prask na plastiki, sedeži so tudi bolj umazani.
Zadeva je iz Italije (sicer šefa ni bilo tam, pa se to vseeno nekako pogrunta
Je pa čudno, da prodajalec pri nas ne očisti avtomobila za nekaj jurčkov. Če bi bil čist, bi me zelo potegnil, tako pač ne. No, mogoče je tako po eni strani res bolje ... če si predstavljam, da ga očistijo in kupiš takšno zadevo - no, ne vem - mogoče je celo prav, da je tak.
Ker se potem nisem resno poglobil, nisem preveril olja, servisne knjižice in podobnih zadev. Tako na oko pa je motor čist.
Škoda zanemarjene notranjosti.
-
subidu
Kot si sam napisal, mislim, da si lahko vesel, da notranjost ni ociscena. Vsekakor pregovor kjer se osel valja, tam dlako pusti, se posebno velja pri avtomobilih. Od nekoga, ki ima macehovski odnos do notranjosti avta, ne mores pricakovati, da je posebno skrb namenil motorju in delovanju avta kot celote. Tudi sama se v takem primeru samo obrnem in pomaham v slovo.
Ce je pa iz Italije...pa sploh.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov