Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4473
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Ena današnja... :-)
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
u je.. t., kje si tolk snega frišnega najdu?? 
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Približno tu......frumn napisal/-a:u je.. t., kje si tolk snega frišnega najdu??
bol na severu bi pa že skor težko bil, uživi še za nas, ki nimamo snega 
Srečno vožnjo, pa brez nezgod.
Si šel z legacy-jem al z avtodomom?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Dobro ga mede :.sup pa brez težav seveda 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Z Legacy-em, ki sem ga malce predelal v 'špajzo' in res zasilno ležišče.nebivedu napisal/-a:Srečno vožnjo, pa brez nezgod.
http://foto.slovenija.net/photos/Danci/ ... 144047.jpg
http://foto.slovenija.net/photos/Danci/ ... 144035.jpg
Razen kolektivne odpovedi plinskih injektorjev drugih težav zaenkrat še ni bilo (tok-tok-tok). Je pa Legacy malce prenizek in bi se Outback na teh cestah malce bolje počutil.
Tole pa ni švoh videt 
Prav injektorji so šli al nekaj pač v plinski napravi?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Sprva sem sicer sumil, da je crknil (samo) en od injektorjev, saj je avto pocukal, izgubil moč, nakar se je vklopila 'CE' lučka ('misfire' na prvem cilindru)...strumf666 napisal/-a:Tole pa ni švoh videt
Ko pa sem kasneje z odklapljanjem posameznih injektorjev poskusil ugotoviti, kateri ne dela, pa se je odklop vsakega od njih poznal približno enako - iz slabega delovanja je šlo na slabše...
Potem sem nabavil nove injektorje in jih posamično menjaval - a dokler nisem zamenjal vseh štirih, motor ni lepo tekel...
Sem pa na starih injektorjih opazil neko fejst lepljivo snov, a mi ni jasno, kaj bi to lahko bilo (in kako bi prišlo skozi 2 filtra). Zadnje LPG tankanje pred 'incidentom' pa sem opravil na Petrolu v Šentilju...
Novi injektorji pa očitno prepuščajo nekaj več plina kot so stari, saj se občasno pojavi CE 'system too rich', 'long term fuel trim' pa je skoz na cca. -20 do -25%, tako da bo potrebno malce korigirati mapo oz. nastavitve plinskega ECUja.
Sem mislil, da se tja na sever roma bolj poleti ...
Vsekakor moraš o tej poti več povedati!
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Poleti je tam gor tok komarjev, da te živega pojedo. Sedaj naj bi se šlo gor, da vidiš severni polarni sij ponoči. Poleti ga ni.vrecha napisal/-a:![]()
Sem mislil, da se tja na sever roma bolj poleti ...
Vsekakor moraš o tej poti več povedati!
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Mi smo šli poleti do Nordkapa... komarjev se ne spomnim. Je blo pa zoprno spat v šotoru, ker je samo par ur temno... pa zeblo nas je skos. 
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Glede na temperature sva se midva odločila, da bova spala v kočah - spanje v avtu bi bil res zadnji izhod...
Glavni cilj izleta je dejansko bil severni sij, vendar zaenkrat s tem ni bilo sreče - ko pa je toliko stvari, od katerih je to odvisno - najprej mora biti jasno vreme, temna noč, potem pa še ustrezna sončeva aktivnost...
Imava pa še nekaj dni tu na severu, da se nama morda le nasmehne sreča in prikaže aurora borealis.
http://b.vimeocdn.com/ts/107/303/107303623_640.jpg
Glavni cilj izleta je dejansko bil severni sij, vendar zaenkrat s tem ni bilo sreče - ko pa je toliko stvari, od katerih je to odvisno - najprej mora biti jasno vreme, temna noč, potem pa še ustrezna sončeva aktivnost...
Imava pa še nekaj dni tu na severu, da se nama morda le nasmehne sreča in prikaže aurora borealis.
http://b.vimeocdn.com/ts/107/303/107303623_640.jpg
Hehe, s tolk hrane v avtu si me vrnil v mladost, na pot proti morju, ko se je v fičke tlačlo "cel" hladilnik, da se ja ne bi pri hrvatih zapravljalo za kaj drugega kot travarico
Resno pa me dve stvari zanimata:
- zakaj res tolk hrane s seboj?
- kje se kupi taka spužva/pena?
Drugač je pa tut moja velika želja enkrat obiskat tiste kraje. Sam takrat ko bo več snega :mrgreen:
Resno pa me dve stvari zanimata:
- zakaj res tolk hrane s seboj?
- kje se kupi taka spužva/pena?
Drugač je pa tut moja velika želja enkrat obiskat tiste kraje. Sam takrat ko bo več snega :mrgreen:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov