Zakaj preskočil?
Si res tako zagrižen Subaru fahrer, da boš raje vozil Subaruja, kot kak bolj uporaben in varčen avto za vsak dan?
Nekje je pač treba potegnit črto..
Srečno pri predelavi.
Impreza WRX SW by msenjur
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: Impreza WRX SW by msenjur
Pa se sploh splača 10+ let star avto predelovat na plin? Glede na dnevne kilometre, ki jih omenjaš, bo na večih sklopih precej hitreje začel kazat znake večje uporabe.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4473
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Jaz sem...urbancebulj napisal/-a:Zakaj preskočil?
Si res tako zagrižen Subaru fahrer, da boš raje vozil Subaruja, kot kak bolj uporaben in varčen avto za vsak dan?
Kar ne pomeni, da nisem vozil, pa do neke mere tudi vzdrževal, drugih... In velika večina teh izkušenj je povečala mojo naklonjenost Subarujem.
'Splačati se' je tako relativen pojem...Sajmon napisal/-a:Pa se sploh splača 10+ let star avto predelovat na plin? Glede na dnevne kilometre, ki jih omenjaš, bo na večih sklopih precej hitreje začel kazat znake večje uporabe.
urban: ja, tako kot do sedaj. sej nic ne recem, so mi tud drugi avti vsec, sam naj bo to plan c.
v predelavo pa verjetno ne bom sel... bom zdej mal razmisljal na oddihu. :p3
v predelavo pa verjetno ne bom sel... bom zdej mal razmisljal na oddihu. :p3
Senjur, Outbacka, nimaš kej razmišljat, ko pa mali mal zraste pa po STI 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
:.supdanci1973 napisal/-a:'Splačati se' je tako relativen pojem...
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
hehe, pol jo bo ze on kupoval... mogoce bo se tole mojo nazaj pripeljal, ce bo se cela in delala...LSlabe napisal/-a:Senjur, Outbacka, nimaš kej razmišljat, ko pa mali mal zraste pa po STI
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov