Avto net oglaski
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Evo, pršu iz testne vožne tiste Impreze GT '96, avto je za svoja leta lepo ohranjen, rje ni blo vidt nikjer, mašina prede k mucka, vleče nč ne tut pr večji hitrosti, pospeški so nori, velik bol k pr Legyu k sm ga meu. Edini problem je sam da avto pr speljevanju strese, sklopka nej bi bla nova, kaj bi biu problem?
Vrjetno govoriš o tej IMPREZI:klemz napisal/-a:Evo, pršu iz testne vožne tiste Impreze GT '96, avto je za svoja leta lepo ohranjen, rje ni blo vidt nikjer, mašina prede k mucka, vleče nč ne tut pr večji hitrosti, pospeški so nori, velik bol k pr Legyu k sm ga meu. Edini problem je sam da avto pr speljevanju strese, sklopka nej bi bla nova, kaj bi biu problem?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2449415#
A je vredna te cene?
Kar se tresljajev tiče bi lahko bili nosilci motorja al pa še kj druzga, v najslabšem primeru slaba kvaliteta vgrajene"nove" sklopke
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2462057#
Pozna kdo tega Turbača?
Pozna kdo tega Turbača?
Ja tole sm pogledu, nevem, men se zdi cena dokaj OK. Avto je res lepo ohranjen. Tisti treslaji so pa mal moteči, a to škod kaki stvari?Boby napisal/-a:Vrjetno govoriš o tej IMPREZI:klemz napisal/-a:Evo, pršu iz testne vožne tiste Impreze GT '96, avto je za svoja leta lepo ohranjen, rje ni blo vidt nikjer, mašina prede k mucka, vleče nč ne tut pr večji hitrosti, pospeški so nori, velik bol k pr Legyu k sm ga meu. Edini problem je sam da avto pr speljevanju strese, sklopka nej bi bla nova, kaj bi biu problem?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2449415#
A je vredna te cene?
Kar se tresljajev tiče bi lahko bili nosilci motorja al pa še kj druzga, v najslabšem primeru slaba kvaliteta vgrajene"nove" sklopke(teško je ugibat)
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
Se mi je zdel da sem te vidu na Rudniku dons. Od daleč avto lepo izgleda.klemz napisal/-a:Evo, pršu iz testne vožne tiste Impreze GT '96, avto je za svoja leta lepo ohranjen, rje ni blo vidt nikjer, mašina prede k mucka, vleče nč ne tut pr večji hitrosti, pospeški so nori, velik bol k pr Legyu k sm ga meu. Edini problem je sam da avto pr speljevanju strese, sklopka nej bi bla nova, kaj bi biu problem?
EJ22, EJ20G,EJ20
Jst sm tut vidu 2 legya, sam sm bol slepe sorteGromozansky napisal/-a:Se mi je zdel da sem te vidu na Rudniku dons. Od daleč avto lepo izgleda.klemz napisal/-a:Evo, pršu iz testne vožne tiste Impreze GT '96, avto je za svoja leta lepo ohranjen, rje ni blo vidt nikjer, mašina prede k mucka, vleče nč ne tut pr večji hitrosti, pospeški so nori, velik bol k pr Legyu k sm ga meu. Edini problem je sam da avto pr speljevanju strese, sklopka nej bi bla nova, kaj bi biu problem?
Lahko je vztrajnik, kar pogosto slišim da se pri Subarujih to dogaja, tudi pri našem 99' legiju je ista stvar. Če je vztrajnik, potem ne škodi ničemur in dolgoročno se nimaš kej bati. Vem pa da je moteče, mi sicer na našmu nismo tega menjali ker je precej drago in če te ne moti tudi nima smisla...
EJ257, FB25
Nisem čisto zihr, ampak enkrat sem prodal ene polosovine enmu majstru s takim zelenim, km-jev cca blizu 300 ali malo čez. Se je pa hvalil da vleče neke prikolce in olje menja na 25.000km - ampak ne me za besedo držat če je to enaka oseba (prodajalec) in avtoBoby napisal/-a:http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2462057#
Pozna kdo tega Turbača?
Čist simpli je kaj je problem glede na ceno sklopke je bila menjanaklemz napisal/-a: Edini problem je sam da avto pr speljevanju strese, sklopka nej bi bla nova, kaj bi biu problem?
oziroma obnovljena samo lamela vse ostale pa je staro...
Pospeški o katerih govoriš so pa logični močnejši motor lažji avto...
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
klemz napisal/-a:Evo, pršu iz testne vožne tiste Impreze GT '96, avto je za svoja leta lepo ohranjen, rje ni blo vidt nikjer, mašina prede k mucka, vleče nč ne tut pr večji hitrosti, pospeški so nori, velik bol k pr Legyu k sm ga meu. Edini problem je sam da avto pr speljevanju strese, sklopka nej bi bla nova, kaj bi biu problem?
Ko sem jo jaz preizkušal še ni nič treslo....sicer je pa cena za original komplet sklopko, torej lamela, košara,ležaj cca. 380 EUR.
lp
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Morda gre za 'klasično' Subaru težavo, ki se naj bi jo rešilo s temle.klemz napisal/-a:Evo, pršu iz testne vožne tiste Impreze GT '96, avto je za svoja leta lepo ohranjen, rje ni blo vidt nikjer, mašina prede k mucka, vleče nč ne tut pr večji hitrosti, pospeški so nori, velik bol k pr Legyu k sm ga meu. Edini problem je sam da avto pr speljevanju strese, sklopka nej bi bla nova, kaj bi biu problem?
D.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov