Subaru srečanja, kawe, izleti, predlogi,...
-
nebivedu
- Moderator
- Prispevki: 8738
- Kraj: Črnuče
Odgovor
Avtor: nebivedu » 15. December 2008, 07:54
benko napisal/-a:
Pokljuka je pa na smrt boring, ja. Mogoče edin ta trenutek, zdejle koj, predn splužjo.
No ja, če 3 kilometre rikverc vožnje imenuješ booring? Najdu eno gozdno cesto in se začel voziti po njej, nakar mi nasproti pridejo gtrije avtomobili. In ker se oni niso meli kam umaknit, sem nazaj do prvega križišča vozil rikverc (pes se je počutil povišanega, saj je v tem primeru sedel na "prednjih" sedežih in gledal "naprej", jst pa z odprtimi vrati in glavo ven iz avta - me še vedno mal vrat boli).
Sem pa potem kmalu obrnil - cesta se je ožala in postajalo je vedno mehkeje pod kolesi - gume sem spustil že na 1.3 bara (normalno so na 2.3 filane) - bi moral bit vsaj še en avto zraven, da me lahko cukne, če bi kje ostal.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
-
vrecha
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1403
- Kraj: Ausard, WS
-
Kontakt:
Odgovor
Avtor: vrecha » 15. December 2008, 08:30
Na Jelovici pa se cesta iz Bohinjske Bistrice proti Škofji Loki takole konča:
http://lmmri.fri.uni-lj.si/damjan/razno ... lovica.jpg
Je pa polno cestic, ki so bile splužene, sedaj pa se na njih nabira nov sneg. Do 10 cm ga je bilo, idealno, da enega s sankami za sabo vlečeš. Ali pa za tekaške. Sicer pa na 20km cest nikjer nobenega. Sem bil prvič v teh koncih; nebivedu, hvala za idejo.
-
nebivedu
- Moderator
Odgovor
Avtor: nebivedu » 15. December 2008, 08:39
vrecha napisal/-a:Na Jelovici pa se cesta iz Bohinjske Bistrice proti Škofji Loki takole konča:
http://lmmri.fri.uni-lj.si/damjan/razno ... lovica.jpg
Je pa polno cestic, ki so bile splužene, sedaj pa se na njih nabira nov sneg. Do 10 cm ga je bilo, idealno, da enega s sankami za sabo vlečeš. Ali pa za tekaške. Sicer pa na 20km cest nikjer nobenega. Sem bil prvič v teh koncih; nebivedu, hvala za idejo.
No enkrat bi lahko šli tole cesto prevozit. Seveda več kot 2 avtomobila in par gurten (ali pa špag ali pa zajl) in kak vitel.
Ta cesta je vsako leto nesčiščena. Res bi rabili vsaj cel dan, da bi jo prevozili, ali pa obrnili, ampak bilo bi vseeno zanimivo.
Res pa da ne najdem ljudi, ki bi se šli kaj takega.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
-
vrecha
- Uporabnik foruma
-
Kontakt:
Odgovor
Avtor: vrecha » 15. December 2008, 09:01
Jaz sem za, samo glede na moje bogate izkušnje

nisem primeren za na čelo fronte. Za backup se pa takoj javim.
-
nebivedu
- Moderator
Odgovor
Avtor: nebivedu » 15. December 2008, 11:05
Sej če nas bi bilo več, vsak nekaj časa spredaj vozi. Je vseno težko bit stalno spredaj, tako da se je potrebno menjat.
-
benko
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 295
- Kraj: Ljubljana
Odgovor
Avtor: benko » 15. December 2008, 12:58
Sliš se absolutno super, samo jaz brez zadnjih amortizerjev (in dviga) nimam kaj tam delat...

Sm že zadnjič, ko si predlagu tisto zasneženo turo za Savo, razmišlu, da bi si ukradu cajt za to (čeprov mam te dni FUL dela), pa sm se pol spomnu na zadnji poskus.

Bo treba prej še mal investirat...
No prisoner's dilemma here. Over the long term, symbiosis is more useful than parasitism. More fun, too. Ask any mitochondria. -- Larry Wall
-
nebivedu
- Moderator
Odgovor
Avtor: nebivedu » 15. December 2008, 13:11
Ti sam zadnja amortizerja nabavi, pa pr men pošraufamo. Sej z vitlom zadnji del dvignemo v zrak, pa ga podložimo in se da lepo šraufat.
-
vrecha
- Uporabnik foruma
-
Kontakt:
Odgovor
Avtor: vrecha » 15. December 2008, 13:41
Sej če nas bi bilo več ...
I'm in ...
benko tudi gre v tej smeri. Najdi še koga (pa ne kakšno sitnobo iz offroad foruma

), pa se zmenimo čez vikend.
Prispevam še lopato in reševalno gurtno k odpravi ... pa še seme dvoma, ker snega je ... precej.
-
gorazd0
- Nasankal reveža :)
- Prispevki: 6617
- Kraj: Ljubljana
Odgovor
Avtor: gorazd0 » 15. December 2008, 13:42
js bi šu za kopilota; mogoče.
Fiat.
Brez panike.
-
nebivedu
- Moderator
Odgovor
Avtor: nebivedu » 15. December 2008, 13:59
Gurtni imam tudi sam 9m in 2.5m, pa 24m jeklenice na vitlu.
Iz offroad foruma itak, da ne, sej nima noben prov avta za kej tazga - tisti, ki imajo poštimane za offroad, nimajo registriranih, tisti, ki imajo pa navadne terence se pa po takmu ne vozijo (so zadnč dokazal, k sm probal organizirat vožnjo na Menino).
Bom Rjuharja probal dobit, pa še koga, da gremo probat tisto cesto odvozit.
-
Thomas22
- road pirate
- Prispevki: 6758
- Kraj: Železniki
Odgovor
Avtor: Thomas22 » 15. December 2008, 15:04
vrecha napisal/-a:Na Jelovici pa se cesta iz Bohinjske Bistrice proti Škofji Loki takole konča:
Zanimivo, jaz sem bil pa v soboto na drugi strani. Ene 4 km zračne razdalje od tam kjer si naredil sliko. Se pravi na relaciji iz Rudnega (Železniki) proti Bohinjski Bistrici.
http://www.subaru-slo.net/userpix/110_J ... 1308_1.jpg
Cesta je splužena, na vrhu je zaradi količine snega precej ozka. Srečanje vozil ni možno. Na začetku je tudi znak za prepovedan promet.
http://www.subaru-slo.net/userpix/110_J ... esta_1.jpg
Seveda sem šel kasneje še na Soriško planino. Pa sem na moje razočaranje naletel na spluženo cesto do asfalta. Stene pa so zelo visoke.
http://www.subaru-slo.net/userpix/110_S ... esta_1.jpg
Spustil sem se tudi do križišča kjer se gre na Jelovico. Tam kjer si Vrecha zavil levo. Pa sem se zaradi znaka za prepovedan promet tokrat obrnil.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
-
klemz
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 5385
- Kraj: Čeče - Hrastnik
Odgovor
Avtor: klemz » 15. December 2008, 16:30
-
vrecha
- Uporabnik foruma
-
Kontakt:
Odgovor
Avtor: vrecha » 15. December 2008, 17:24
Zgleda pa hud da dol padeš
Se strinjam. Kaj imaš dva (več)?
Nahitro sem pomislil, da je fotka negativ od onega iz avatarja, so barve skoraj nasprotne
Lep zgled uporabe.
-
mgrizold
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 105
- Kraj: ruše
Odgovor
Avtor: mgrizold » 15. December 2008, 20:49
Lep pozdrav da se še malo z pohorja oglasim ko nas je se tud malo bog osmilo pa 25 cm snega poslav

bi še tud dosal kako sliko samo glih mi ne rata pa bi mogoče proso za kak nasvet ker glih jaz pa računalnik nisma najboljša kolega

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov