P: Subaru outback 2.0 2015
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: P: Subaru outback 2.0 2015
Sam prodajam Civica 1.6d 2015 ze dva mesca. Brez srece.
Hja fantje, čist napačn cajt za prodajo sta si izbrala ........................... V teh časih še služba ni zagotovljena več, kaj da bi kupovali na veliko vsevprek, tisti s polnimi prtošli pa tako al tako ne kupujejo tolk poceni robe.

Fotograf FOTOGRAFIRA fotografijo, Slikar SLIKA sliko.
Šele ko se nehaš obremenjevati s porabo, se začne veselje in zabava. 
Pri nas se prodaja nenormalno rabljeno trenutno tam do 15.000e. Smo pa tud rablenga Touarega za 45.000 in A4 za 30.000 nekje prejsn tedn prodal. Zaloga novih je prakticno posla. Danes je sta sla rabljen Golf in Octavia, v soboto gre se ena Octavia.
- Mandarinuc
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 123
Za pravo ceno se vse proda, sam 80 posto subarujev na avto.net je itak precenjeno za jurja plus.
Tko kot si reku, ampak kdor drago kupi ne bo drago prodal

Sem spustil ceno pa je še vedno isti k***c 
- Mandarinuc
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 123
Jah, realno je najbrž tut faktor tvoja lokacija kle...
V 2 oz 3 mesecih samo 1 klic oz 1 ogled!!!! Naj se kdo reče da se subaru lahko proda....nemogoče!!!

Ker imaš dizla. Če bi bil bencinar, bi ga verjetno prodal v roku par dni.
Mene je že kar nekaj ljudi je na ulici ustavilo in ne vprašali, če svojega Subaruja prodam. Za xv letnik2012 mi ponujajo 13.000 evrov.
Mene je že kar nekaj ljudi je na ulici ustavilo in ne vprašali, če svojega Subaruja prodam. Za xv letnik2012 mi ponujajo 13.000 evrov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Dizel (Subaru) je zagotovo precej težko prodat.
Samo euro6 motorji so brez problemov...ni kaksnih serijskih napak...res mi je cudno da ni cisto nic zanimanja.....
-
gore
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
To bi sicer tudi mene zanimalo. Zaradi porab (in tudi zaradi užitka v vožnji) sem dizelaš, se pa Subarujev (dizlov) izogibam.
Kolikor vem, so stvari sicer precej izboljšali, vseeno pa je bilo precej težav. Navsezadnje so jih tudi prenehali prodajati. Verjetno jih ne bi, če bi stvari delovale po načrtih. Ko sem tudi sam že mislil, da je Euro 6 precej boljši, me je kolega obvestil, da ima sodelavec kup težav s Forijem dizlom (Euro 6). Komaj ga je kupil, je imel na vrsti menjavo sklopke, po mesecu dni pa je šel v zasilni način - DPF filter.
Z veseljem bi prebral še mnenja bolj posvečenih uporabnikov foruma.
So bencinarji ostali na stari kakovosti ali so tudi slabši?
Kolikor vem, so stvari sicer precej izboljšali, vseeno pa je bilo precej težav. Navsezadnje so jih tudi prenehali prodajati. Verjetno jih ne bi, če bi stvari delovale po načrtih. Ko sem tudi sam že mislil, da je Euro 6 precej boljši, me je kolega obvestil, da ima sodelavec kup težav s Forijem dizlom (Euro 6). Komaj ga je kupil, je imel na vrsti menjavo sklopke, po mesecu dni pa je šel v zasilni način - DPF filter.
Z veseljem bi prebral še mnenja bolj posvečenih uporabnikov foruma.
So bencinarji ostali na stari kakovosti ali so tudi slabši?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Na autoscout24.de je 265 Subarujevih dizlov, ki so označeni kot EURO 6. Od teh jih ima le 7 preko 180k km, od teh sedmih imata (vsaj) dva nov motor (oba imata CVT menjalnik, letnika 2015 in 2016).
Slučaj? Morda. Kaj prida vzpodbudno pa ni.
Slučaj? Morda. Kaj prida vzpodbudno pa ni.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Bencinarji še imajo stari sloves ali do tudi to zavozili?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov