Platišča STI na GT
Točno tako. Optika na originalih naštelana v nulo. Potem dam pa gor ET35, sem mogu stalno držat volan in nekaj popravljat pri vožnji naravnost. Drsalo je spredaj in zadaj. Zadaj je problem poširt. Prvo morš dat stran tisto zaščitno gumo, če je dobra jo je škoda uničvat ker je drgač zlo draga. Potem, so blatniki iz 'dvojnega' plehka, ki je zapigan, čim tisto širiš, ubistvu uničiš in po moje ima tudi mal nosilno funkcijo - ki jo potem seveda izgubi.danci1973 napisal/-a:Ni... Jaz sem nekoč poskusil platišča z ET35, pa je avto bil skoraj nevozen - vleklo ga je v vse smeri, samo ravno ni šel.Thomas22 napisal/-a:A ni boljš, če je ET 35, pridejo bolj na ven. Glede drgnenja pa se da vse urediti.
D.
Jaz se tega nebi šel. Nekako za imprezo velja da kar je manjše od ET45 ni več okey.
Dobro si me potolažil_BiStRi_ napisal/-a:Ko prodam avtoIn ko ugotovim ,da mi ne bojo pasale na naslednji avto...zna trajat mal...
![]()
Ampak če do takrat ne boš našel platišč...itak bo sedaj zima, ne nucaš 17"
Go Westy, go!
jaz tudi mislim da bo kr 50picinni napisal/-a:Se meniva po ZS. Drugače je pa homolog višina pri 16" 55.
sicer pa malo poglej ebay link
se najde kaj zanimivega za ugoden keš, edino ne vem če je kakšna razlika med temi WRX in STI feltnami, razen v barvi seveda
jaz širših kot so original na GT ne bi kupoval, ker potem drgnejo ko se konkretno peleš, to pa ni to....
Mislim, da bo takole prav za GT; vključno do l.98 55 od 99 l. pa 50 višine.jayz napisal/-a:jaz tudi mislim da bo kr 50picinni napisal/-a:Se meniva po ZS. Drugače je pa homolog višina pri 16" 55.![]()
sicer pa malo poglej ebay link
se najde kaj zanimivega za ugoden keš, edino ne vem če je kakšna razlika med temi WRX in STI feltnami, razen v barvi seveda
jaz širših kot so original na GT ne bi kupoval, ker potem drgnejo ko se konkretno peleš, to pa ni to....
Go Westy, go!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov