najprej vse podrem.. odklopim kablovje, ga je res ogromno... pomembni del Hu-ja, kamor se priklopi signal kamere in masa, ter signal za avtomatski zaslon...
Legacy 2.0 diesel sport +
Re: Legacy 2.0 diesel sport +
V legija sem si instaliral kamero za "rikvec", ker imam zatemnjena stekla in ponoči nisem videl nič ven 
najprej vse podrem.. odklopim kablovje, ga je res ogromno... pomembni del Hu-ja, kamor se priklopi signal kamere in masa, ter signal za avtomatski zaslon...
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Naredil sem kabel, da se ne bi iztaknil sem ga zalil s tekočim lepilom, prav tako sem predelal konektor za SUB, ker je na istem konektorju tudi signal za zadnji sub...
takole izgleda adapter/kabel...
nastaviti moram še te črte, da bo nivo pravi in to je to....za 14€ , super happy!
Poleg tega imam še en vhod za aux, ampak tam moram ročno preklopiti zaslon, tu pri kameri pa takoj ko dam v rikverc, dobi HU signal in se vse to zgodi avtomatsko.
LP,a.
LP,a.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Kul, zgleda, kot original. Prilepiš še link do kamerce?
Krasno! Drugač pa men še zdej ni jasno kje si ti ta avto zbrskal. Na netu ni nč podobnega, s to opremo, za ta dnar, z menjano mašino.
pito napisal/-a:Krasno! Drugač pa men še zdej ni jasno kje si ti ta avto zbrskal. Na netu ni nč podobnega, s to opremo, za ta dnar, z menjano mašino.
Sj je napisal da je uvozil....
Link do kamere sem izgubil, jih je na dx.com cel kup, še nightvision ima
, sem zadovoljen...z veseljem še komu pomagam, ni problema.
Avto sem pa uvozil ja, čeprav jih za ta denar s to opremo ni veliko ja
Še odgovor za nazaj, tudi modri zob ima ja
Avto sem pa uvozil ja, čeprav jih za ta denar s to opremo ni veliko ja
Še odgovor za nazaj, tudi modri zob ima ja
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Vem, da ga je. Pa mi najd tazga na mobilu al pa autoscoutu s to opremo, obnovljenim motorjem pa za to ceno.MPS napisal/-a:pito napisal/-a:Krasno! Drugač pa men še zdej ni jasno kje si ti ta avto zbrskal. Na netu ni nč podobnega, s to opremo, za ta dnar, z menjano mašino.
Sj je napisal da je uvozil....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov