tinck13752 napisal/-a:Svašta..
(pre)poceni?
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: (pre)poceni?
Ne pa sej te razumem po eni strani... Ampak naslednjič bodi dec in stoj za svojimi besedami, sploh ko te nekdo nekaj upraša. Predvsem pa ne piši neumnosti, ker potem je bolje če sploh nič ne napišeš.tinck13752 napisal/-a:Svašta..
V kolikor si opazil nas tukaj v teji temi nekaj kupuje različne subaruje, faktorje nakupa poznaš in če si lahko v kako pomoč-pomagaj če ne raje svojo energijo usmeri v kakšno bolj produktivno stvar od katere boš imel večji efekt. Upam,da se razumeva, če se ne te radevolje povabim na kavo in me boš lahko uprašal vse kar te grize(ali po privat sporočilih, ni problem).
V glavnem kako je z temi davki sem povedal, če pa sem se kje zmotil pa žal ne vem in se bo moral vsak posameznik pred svojim nakupom pozanimat kako pa kaj...
In če se vrnemo na temo, tale zgleda kar ok če še nekaj spustijo:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/su ... ORT&noec=1" onclick="window.open(this.href);return false;
U tvoji temi sm ti ponudu enga, sicr je avtomatik ampak ok. Stvar je rečmo na prodaj, ker je moj.
Ti bi pa kar dost ljudi povabil na kavo, kako si doberBoxer napisal/-a:če se ne te radevolje povabim na kavo
Zaenkrat nisem še nobenega povabil, samo napisal sem če jih kaj izrecno zanima,da lahko gremo na kofe brez problema...Legacy_46 napisal/-a:Ti bi pa kar dost ljudi povabil na kavo, kako si doberBoxer napisal/-a:če se ne te radevolje povabim na kavo
Ali si to napisal iz kakšnega drugega meni neznanega razloga?
@klemz, sem videl hvala
Ja jst sm lastnik ja.
Dobro prodajklemz napisal/-a:Ja jst sm lastnik ja.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov