Adijo Impreza, pozdravljen Outback
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Adijo Impreza, pozdravljen Outback
OBD priključek ima stalno napajanje, tako da neka poraba je - če je akumulator že bolj ubog, potem je lahko tudi to dovolj, da se sprazni čez noč. Če imaš kak kitajski OBD BT vmesnik, pa je seveda možno tudi, da pač kuri malo preveč...
Zakaj pa tesnila glave oz. si prepričan v to? Ker vodo lahko meče ven tudi zaradi slabega tesnjenja čepa na hladilniku, pri čemer je lahko kriv sam čep (poceni in hitra rešitev) ali pa sam hladilnik (malo manj poceni in malo manj hitra, a še vedno precej ceneje in hitreje kot nepotrebna menjava tesnil na glavi).
Zakaj pa tesnila glave oz. si prepričan v to? Ker vodo lahko meče ven tudi zaradi slabega tesnjenja čepa na hladilniku, pri čemer je lahko kriv sam čep (poceni in hitra rešitev) ali pa sam hladilnik (malo manj poceni in malo manj hitra, a še vedno precej ceneje in hitreje kot nepotrebna menjava tesnil na glavi).
Obd je eden od mnogih na ebayu. Sem pazil, da je verzija 1.5, cena je bila pa 12€. Dela normalno.
Na spoju med glavo in blokom je na obeh straneh spodaj mastno, zato predvidevam v težavo s tesnili. Hladilne tekočine ne zmanjkuje.
Na spoju med glavo in blokom je na obeh straneh spodaj mastno, zato predvidevam v težavo s tesnili. Hladilne tekočine ne zmanjkuje.
Goodyear letne so kar dost mehke gume, no ta Efficientgrip še ne tako zelo, una ki je pa čist športna verzija, jo pa baje res precej požira. Važno da te dobro drži, pa da imaš optiko v redu 
Ločit je treba med gumami, ki zdržijo 50.000km in gumami ki držijo na polno.
Športnost ne gre z roko v roki k ekonomičnosti...
Zato tudi Ircar in ostali v klubu 250HP+ delajo servise z dražjimi olji in malce pogosteje kot mi z mlinčki....
Dost offtopica, tega mamo v drugih temah na tone...
Športnost ne gre z roko v roki k ekonomičnosti...
Zato tudi Ircar in ostali v klubu 250HP+ delajo servise z dražjimi olji in malce pogosteje kot mi z mlinčki....
Dost offtopica, tega mamo v drugih temah na tone...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Preden se vržeš v (nepotrebne?) stroške, dobro preveri, da ne pušča samo na pokrovih ventilov...Sajmon napisal/-a:Obd je eden od mnogih na ebayu. Sem pazil, da je verzija 1.5, cena je bila pa 12€. Dela normalno.
Ker pri meni je samo tam, pa je prav tako bilo mastno (tudi) med glavo in blokom...
Tale OBD2 adapter je preverjeno velik porabnik toka. Jaz ga sedaj izklapljam.Sajmon napisal/-a:Obd je eden od mnogih na ebayu. Sem pazil, da je verzija 1.5, cena je bila pa 12€. Dela normalno.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Zanimivo, glede na to kakšna tehnologija so te male škatlice.
No, sem kar zamenjal akumulator. Mi je uspelo zbasat malenkost večjega kot original. Energizer sedaj dobro napaja kresilnik.
No, sem kar zamenjal akumulator. Mi je uspelo zbasat malenkost večjega kot original. Energizer sedaj dobro napaja kresilnik.
Zakaj fizično večjega? Lahko je enaka velikost in močnejši. Sam sem menjal na H6 in je s 30% rabatom prišel 90e.
No, enak je že bil močnejši, povečal pa sem še kapaciteto.
Cene z rabatom so pa samo za izbrance.
Cene z rabatom so pa samo za izbrance.
Če greš v Velog kupovat akumulatorje, so ponavadi cenejši, kot jih kolegi lahko zrihtajo v raznih avto trgovinah.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
včasih je v leclerku ceneje
važn da je bokser, spaček subaru ali kaj drugega
Za kvalitetne akumulatorje ne.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Fulmen je precej dober akumulator.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Fulmen (Xtreme) je odličen akumulator. V bistvu najboljši, kar sem jih imel v 25 letih...Thomas22 napisal/-a:Fulmen je precej dober akumulator.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost