danes cca 60km, se ni prižgala CEBackW00d napisal/-a: ↑11. Marec 2024, 15:33Jaz bi rekel, da se je nekaj korenito spremenilo, s takih podatkov ti avto nebi smel javljat "too-rich"...
Če se še po par vožnjah (sploh daljših ~20/30minut) ne bo prižgal CEL, pol sta rešila očitno s čiščenjem MAF-a.
Saj boš tudi po porabi opazil če je to to...
Back in black Outback 07
Re: Back in black Outback 07
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Pa poraba?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Servisni material za uparjalnik sem dobil in vse skupaj razstavil in očistil, čista jeba, sploh za demontažo in montažo, ampak je šlo. zamenjal sem še filter tekoče faze, pa ni nič bolje... avto še vedno trese in dela po občutku po treh cilindrih pa pol, CE javi misfire cyl. 4
Injektorji so novi...
Injektorji so novi...
Nč več turbo...
Nč več turbo...
A ni tako, da je treba po takih posegih sistem skalibrirat?
možno, če bo treba, se bom en dan v Trst zapeljal..
Nč več turbo...
Nč več turbo...
zdaj mi pa še štarter neki serje, včasih vžge, včasih ne... Sam klikne, pa nič, probam parkrat, pol pa normalno vžge. Štarter al sam solenoid?
Lih dež pada, pa se mi ne da pod avto lezt zdele
Lih dež pada, pa se mi ne da pod avto lezt zdele
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kabel do štarterja?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Brat je mel toliko slab štarter da včasih ni uspel obrnit. Je moral ene 2x 3x ključ obrnit, da je zavrtelo. Vrtelo je zlo počas pa je bilo že na daleč slišat da štarter nima več mladostne moči
Notri sem mu vrgel nek "forester/impreza" štarter, ki sem ga ravno imel v kleti, ki je sicer pasal notri BP, ampak je pa ravno ene 3cm daljši in glavni + kabel ni več segel do kontakta. Sem moral malce drugače napeljat kabel, da je potem pasalo vseskupaj dosti lepo in seveda zdaj vergla ko mlad tič!
Sigurno se pa splača najprej kontakte pogledat. Tisto je malo dela pa načeloma se pride od zgoraj ali spodaj dosti normalno zraven.
Notri sem mu vrgel nek "forester/impreza" štarter, ki sem ga ravno imel v kleti, ki je sicer pasal notri BP, ampak je pa ravno ene 3cm daljši in glavni + kabel ni več segel do kontakta. Sem moral malce drugače napeljat kabel, da je potem pasalo vseskupaj dosti lepo in seveda zdaj vergla ko mlad tič!
Sigurno se pa splača najprej kontakte pogledat. Tisto je malo dela pa načeloma se pride od zgoraj ali spodaj dosti normalno zraven.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
A na plin deluje zdaj po spucanem uparjevalniku? Mam podoben problem 
ne, isto kot prej
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Pri Mariu si bil kaj? Meni je zadnjič menjal glavni ventil dovoda iz bombe v sistem in je ful boljš samo še vseeno malo pocuka na nizkih obratih.
Ventili samo za nastaviti ali celo zamenjati?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov