Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 12
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Pozabljate na čisto navadno neumnost oz. neosveščenost / nerazumevanje / ... - češ, saj je samo voda, kaj pa lahko gre narobe, ...
Se strinjam, sploh v mraku, voda v podvozu izgleda enako kot mokra cesta (je gladka in svetleča).
Pomojem je veliko teh nesreč enostavno napaka, ker voznik ne vidi razlike med mokro cesto in vodo.
Del voznikov pa pomojem ne razume, da je gladina vode ravna, globina pa se spreminja.
V poplavo pač ni pametno zapeljat, ker ne veš kaj je spodaj, lahko je voda odnesla cesto, odprla jašek ipd., ampak tega se ne vidi ker je voda motna.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Nimajo tapravega avta - stock subaru XV - voda je višja kot guma od avta:
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Takale luža je mene pred leti z imprezo 96 presenetila pri nekih 90km/h, ko sem zapeljal v 30-40cm vode....Sem mislil, da bo airbag sprožilo, me je tako zabilo v pas in proti volanu, da lahko kar pozabiš da boš kaj volaniziral....kaos
Peljal sem se (valda prehitro) v hudem nalivu in nisem pričakoval, da bo tam kjer sem se peljal, cesta pod vodo.
Na sami cesti ni bilo razlike v površini....smešno mi je samo zgeldalo, zakaj se je pločnik pogreznil pod cesto. Seveda cesta je bila zalita in pločnik tudi....priznam da v danem momentu nisem razločil med lužo in asfaltom, tako se je dež odbijal od tal ,da je bilo vse iste barve in oblike.
Ven iz luže sem zapeljal po dveh cilindrih, ker mi je zalilo svečke in dobro, da se je avto nekako zvlekel ven...sem pa imel pripravljen že ključ v roki, da bi se na zaganjač ven potegnil, če nebi uspelo z motorjem ven zlezit....sam da prideš ven iz luže...sreči ni prišlo do hydrolocka
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Jst sm zabrodil cez reko Mirno z turbo Fozzom, je sla voda cez komplet havbo pa do polovice vertebranskega stekla, pršu cist normano na drugi breg. Posvetla je CE za ene dve minute, avto laufal normalno filter suh, je pa res da sem se zapeljal cez z zmerno hitrostjo, da sm ustvaril val, pa je blo vseeno mal pregloboko za dobro pocutje
kar se pa hidrolocka tice je pa tale majster lepo zrihtal 
https://youtu.be/HowJfwnEtRo?si=Br-puS0pJawD8VSo
https://youtu.be/HowJfwnEtRo?si=Br-puS0pJawD8VSo
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Še dobro, da vozim 20 let starega Legacyja, se ni treba ubadat z vpoklicem...strumf666 napisal/-a: ↑18. November 2023, 04:01https://www.torquenews.com/1084/new-sub ... riveshafts
ignorance is bliss
Ko prodajnikove obljube zmagajo.... bolje bi bilo da so oz bi stancali stari model vzporedno se kaksno leto.
Če se mudi, se marsikaj rado zaj******. Boxer diesel npr...
ignorance is bliss
Vsem želim eno srečno in zdravo leto 2024!
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Veselo, prijaznosti, topline in nasploh dobrega polno, navdihujočo, navdušujočo 2024ko želim.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Vse dobro v novem letu!
Željam in čestitkam se pridružujem tudi jaz. veliko
in čim manj

ignorance is bliss
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov