Letenje stratosphere Russia z Mig-29

Vse kar ne paše v ostale teme...
Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma
Prispevki: 597

Re: Letenje stratosphere Russia z Mig-29

Odgovor Avtor: Boxer » 11. Avgust 2014, 20:46

beliblisk napisal/-a:Kišta kokte :mrgreen:
Joj ti pa tvoja kokta... :D

No pa dejmo tko,da ne bo previsoka stava,...

Jaz vam dokažem ,da moje besede niso bullshit vi pa mi zrihtate enga subaruja za pozimi :thup
Lahko je vreden tudi samo 200eur, mora delat brezhibno in lahko je katerikoli 4x4 subi. Skratka,da se ne bom pozimi prevažal z svojimi avtomobili.

Po koncu zime bom tega subaruja (Seveda če zmagam stavo) prodal in izkupiček namenil vam za en lep piknik.
Evo vredu?

mesecnik
Uporabnik foruma
Prispevki: 1472

Odgovor Avtor: mesecnik » 11. Avgust 2014, 20:50

Ne vem, če se razumemo. Kaj bi šel Boxer rad stavit? Da bi šel letet, če ne bi imel zdravstvenih težav? Da bi šel zraven, če gre kdo drug letet? Ali bi stavil, da lahko stavi 3 jurje? Bi stavil, da ne nabija?

Same brezpredmetne stave. Prva nepreverljiva. Druga tudi, ker ne bo tu našel nikogar, ki bi zabil tak denar za tako letenje. Tretja je samohvala, da ima na računu 3 jurje menda evrov viška. Zadnja pa zaradi prvih treh nepreverljiva.

Sklep: ven se meče, da ima 3 jurje viška. :lol:

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 11. Avgust 2014, 20:54

Moja bo zrihtana do zime (je pa res,da ni samo 200€) :mrgreen:

Kokta je pa kr uredu.

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 11. Avgust 2014, 21:02

mesecnik napisal/-a:Ne vem, če se razumemo. Kaj bi šel Boxer rad stavit? Da bi šel letet, če ne bi imel zdravstvenih težav? Da bi šel zraven, če gre kdo drug letet? Ali bi stavil, da lahko stavi 3 jurje? Bi stavil, da ne nabija?

Same brezpredmetne stave. Prva nepreverljiva. Druga tudi, ker ne bo tu našel nikogar, ki bi zabil tak denar za tako letenje. Tretja je samohvala, da ima na računu 3 jurje menda evrov viška. Zadnja pa zaradi prvih treh nepreverljiva.

Sklep: ven se meče, da ima 3 jurje viška. :lol:
Jaz sem odprl temo z namenom,da še kdo izve za to stvar ter v njej napisal,da jaz bom šel. Kako naj jaz vem ,da tukaj nebo noben dal toliko denarja za tak let.

In jaz sem kasneje napisal ,da se zaradi zdravstvenih težav nebom mogel udeležiti oziroma bi se lahko ampak bi bilo preveč riskantno.

In tukaj se je začelo jebanje ter prcanje z tistimi slikami, meni se je pa pač zdelo to nesramno kljub temu,da sem dve strani nazaj napisal,da bi lahko imeli malo strpnosti do soforumašev. In tukaj sem ponudil stavo,da ne nakladam.
Če imaš toliko jajc,da nekoga jebeš na internetu potem imej toliko jajc,da daš na mizo tri jurje in rečeš "samo nakladaš". Kje so nejasnosti?

Jaz lahko komot dokažem zakaj zame ni priporočljivo,da odidem na ta let plus,da si let lahko privoščim. To je to.
Nasprotnik mi naj pa dokaže,da samo nakladam in,da te dve stvari niso resnične.
Če te še kaj zanima vprašaj.

@beliblisk, spoštujem pa čeprav je samo kokta :.sup

mesecnik
Uporabnik foruma
Prispevki: 1472

Odgovor Avtor: mesecnik » 11. Avgust 2014, 21:07

Tudi jaz lahko dokažem, da si ga lahko privoščim, in tudi jaz lahko najdem več kot en utemeljen zdravstveni razlog, da ne smem it letet. Pa to še ne pomeni, da bi dejansko šel letet, če ne bi imel zdravstvenih preprek.

Razumeš dilemo? :twisted:

Jaz zase lahko mirno rečem, da mi ta let za tak znesek niti na misel ne pride.

Uporabniški avatar
Legacy_46
Član Subaru kluba
Prispevki: 1425
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: Legacy_46 » 11. Avgust 2014, 21:09

No jaz se opravičujem, ni pa bilo mišljeno kot nesramnost, mal smeha :c

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 11. Avgust 2014, 21:23

mesecnik napisal/-a:Tudi jaz lahko dokažem, da si ga lahko privoščim, in tudi jaz lahko najdem več kot en utemeljen zdravstveni razlog, da ne smem it letet. Pa to še ne pomeni, da bi dejansko šel letet, če ne bi imel zdravstvenih preprek.

Razumeš dilemo? :twisted:

Jaz zase lahko mirno rečem, da mi ta let za tak znesek niti na misel ne pride.
Seveda razumem dilemo, zato pa jaz tebe nebi šel podjebavat na tak način saj te ne poznam, ne vem kdo si, kaj delaš za preživetje ter kako ti stoji zdravje. In v obratnem primeru bi ti napisal,da če je še kakšna druga možnost za tvoj let če si ga tako želiš, ne pa lepil slikce v stilu ma dej nehi nakladat :.sup

V glavnem mislim ,da sva se razumela :-pivo

Je pa tako zanimivo ker če nekdo odpre na nekem forumu temo,da kupuje avto do 15k eur in kaj mu priporočate se noben ne dela norca iz njega. Upam,da se razume tazadnji stavek in kaj sem z njim želel povedat.

vepar
Uporabnik foruma
Prispevki: 102
Kraj: nov mest

Odgovor Avtor: vepar » 11. Avgust 2014, 21:44

Lepo al pa grdo.... Vpraši se zakaj te podjebavajo.. isto kot v tvoji temi o kupovanju avta..gledaš neke zverine,sanjaš o 500 konjih pol pa kupiš neko karjolo od honde..prej si mel pa legacya za 1k€... isto zdej sanjaš o nekem poletu,ki si ga privošč mogoče 5 ruskih miljarderjev na leto,in najdeš izgovor v zdravstveni težavi.. no shit..pri pregledu za tak polet je mogoče sposobnih 20% zemljanov...
tko da face it - v očeh 90%forumašev ki te ne poznajo si nek mulo ki si sam seb laže kaj je on vse oh in sploh,in te nihče ne bo resno jemal..

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 11. Avgust 2014, 22:01

vepar napisal/-a:Lepo al pa grdo.... Vpraši se zakaj te podjebavajo.. isto kot v tvoji temi o kupovanju avta..gledaš neke zverine,sanjaš o 500 konjih pol pa kupiš neko karjolo od honde..prej si mel pa legacya za 1k€... isto zdej sanjaš o nekem poletu,ki si ga privošč mogoče 5 ruskih miljarderjev na leto,in najdeš izgovor v zdravstveni težavi.. no shit..pri pregledu za tak polet je mogoče sposobnih 20% zemljanov...
tko da face it - v očeh 90%forumašev ki te ne poznajo si nek mulo ki si sam seb laže kaj je on vse oh in sploh,in te nihče ne bo resno jemal..
No tukaj se nebi strinjal z tabo. Predvsem ker so razni forumi prepolni tako mislečih.

Zgoraj si napisal sanjaš o 500 konjih potem si kupiš pa karjolo od honde. Kako pa ti veš ,da imam samo ta avto če me sploh ne poznaš? Mogoče pa ljudje ne pišejo vsega na javne forume se ti ne zdi? Trenutno prodajam vozilo katero krepko presega 100keur, kako veš koliko nepremičnin imam v lasti? Imam mogoče plovilo za par 10keur? Ne veš je tako? Ne veš če je v temu zgoraj kar sem napisal sploh kaj resnice, zato je priporočljivo,da se do take osebe obnašaš primerno dokler je ne spoznaš, drži?

Da si tak polet lahko privošči samo par miljarderjev, dej nehi lepo te prosim beli proda imprezo pa gre lahko letet... ;-)

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 11. Avgust 2014, 22:02

Jaz zrihtam Subaruja.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Uporabniški avatar
TedyBi
Uporabnik foruma
Prispevki: 433
Kraj: obala

Odgovor Avtor: TedyBi » 11. Avgust 2014, 22:15

Ej Boxer! Kje si našu stavo za 3 kile. Ponudi raje 5. Resnično te ne poznam ampak si mi simpatičen, ker še vedno vztrajaš.

Vsi ostali. Kaj pa je z vami? Če so to njegove želje, kaj je tu narobe?

Kar sem do sedaj pregledal na subaru forumu, sem kar nekaj želja naletel. "Kakšno redko impreco", "Kakšno eksotiko v garaži",... A to je pa ok?

Pred več kot 10 leti sem si lastil že prave stroje. Pa takrat sem že vozi stroje od 400+ konjev.
Kmalu bo že dvajset let, odkar sem letel z JAKom in pospeške od -5,5 do 1+ g-ja, tega noben avto ne da!
Trenutno so pri hiši trije avti in tri babnce (ena od njih je žena). V obnovo hiše pa sva v parih letih vložila skoraj 100k in če bi imel 20k na zalogi, bi zagotovo pomislil na kaj takega. Seveda je to odvisno od veliko če-jev.

Beli, tebe osebno ne poznam, vem pa, da si športnik, zato je tole samo za primerjavo. Moj prijatelj je prav tako odličen športnik in glavni sponzor je on sam in do danes je investiral v sebe že gotovih 100k. Pač njegov cilj je priti na olimpijske in organizator ga je že povabil v Peking, pa ga naš komite ni podprl.

Vsak ima svoje cilje oz živi zanje.

In še za konec. Naj bo CocaCola, Cockta ali Cola, zame je vse eno sranje od sladkorja. Jaz najraje pijem vodo, dobro vino ali pivo, katerega v zadnjem času tudi sam varim. Saj veste voda, pa ječmen, pa hmelj in kvas. Trenutno z kolegom čakava, da dozori najino pivo z IBU 95. Zaenkrat je prava fantazija!
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 11. Avgust 2014, 22:16

Ja sej je Vepar lepo povedu.....noben ne ve in tako sklepamo po svoje (iz prebranih stvari).
Jst pa pravm :Pics or it didnt happen:P

Beli ne računa koliko je že vložil v rezultat......je pa to definitivno večja črna lukna kt STIka.

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 11. Avgust 2014, 22:41

beliblisk napisal/-a:Ja sej je Vepar lepo povedu.....noben ne ve in tako sklepamo po svoje (iz prebranih stvari).
Jst pa pravm :Pics or it didnt happen:P

Beli ne računa koliko je že vložil v rezultat......je pa to definitivno večja črna lukna kt STIka.
Ampak ravno zato, ker ne veš kaj se dogaja z resnico z drugim forumašem se vzdržiš določenih "prcanj" do te osebe, ne?

kakšne qurac pics? Enkrat sva se že videla, pa se lahko še enkrat, pridi pa ti bom pokazal vse slike katere boš želel vidit velja? Javno pa nič ne bom lepil sem gor. Vsaj tistega kar želim,da ostane zasebno.

@tedybi, lepo napisano ;-) Vztrajam pa zato ker itak zraven na laptopu počnem stvari za svoj posel, tko,da je tole malce razvedrila :D
No za danes bi lahko zaključili, se gre kdo peljat(autobahn night cruising) pa na kakšen čik? :-D

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 11. Avgust 2014, 22:46

Eh itak,da ne :mrgreen:
Pač ustvaru si si tako podobo.

Glede slik pa nism mislu zate,nasplošno je na forumih lepše gledat slike z neki teksta kot romane prebirat.

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 11. Avgust 2014, 23:24

Na evo beli, pics :mrgreen:
Tole je bila moja velika želja ko sem bil star nekih 19let (kje so te cajti ojoj :cr :lol: ), pa sem jo uresničil. Še danes se spominjam tistih dni...nostalgija... :cry:

Avto je bil V8 z zamenjano komlet elektroniko in tam nekaj čez 300hp.

http://shrani.si/f/1Z/eS/2dHSI4dg/photo058.jpg

No v glavnem vidm,da se ne gre noben đirat, greste spat... :-P

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost