To tezo potrjujem že z tretjim Subarujem...
Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Moja izkušnja je taka. Al imaš 1.0 50KM Justya ali pa 2.5 STi imprezo, ob normalni vožnji vsi pijejo okoli 9-10L. Med priganjanjem pa kak liter dva več
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Poraba je večinoma odvisna od desne noge. Za porabo 9 do 10 litrov moraš imet že dost težko nogo. 1.6 impreza 1996 ni pila preko 8 litrov. Foresterja 1998 in 1999 tudi ne. Foresterja po mestu mogoče, mešana vožnja pa je okoli 8 litrov, sama relacija pa je še nižja. Legacy 2.0 LX, 2000 letnik sem postavil svoj rekord 6.3 litra na 100 na relacijo (1002km z enim tankom 63 litrov). Drugače je imel pa okoli malo pod 8 litrov.
S foresterjem sem imel povprečno porabo 10 litrov, ko sem šel v maroko, s tem da je imel avto kar nekaj naloženega na prtljažniku (poleg tega, da je avto cegu, je imel še dodatno na strehi preko 100kg).
Tisti, ki so res pili so bili stari legacy-ji, leoneti in justy-ji. Ampak tastari, tanovi pijejo kr dost manj (bi pa rekel, da je tudi s tem malo pogojeno delovanje avta - prej so več pili, ampak so bili zanesljivejši kot danes).
S foresterjem sem imel povprečno porabo 10 litrov, ko sem šel v maroko, s tem da je imel avto kar nekaj naloženega na prtljažniku (poleg tega, da je avto cegu, je imel še dodatno na strehi preko 100kg).
Tisti, ki so res pili so bili stari legacy-ji, leoneti in justy-ji. Ampak tastari, tanovi pijejo kr dost manj (bi pa rekel, da je tudi s tem malo pogojeno delovanje avta - prej so več pili, ampak so bili zanesljivejši kot danes).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Impreza 96' 1.6 90KM - cca 9.3L relacije proti morju naprimer, mestna vožnja pod to cifro nemogoče...
Impreza 07' 1.5 105KM - cca 9L relacije avtocesta in tempomat na 120-130, po mestu pod to cifro ne pridem...
Dejstvo pa je, da se obe matrajo vzdrževat 130km/h po avtocesti, klanci (vrhniški, višnjegorski, iz zadra proti svetemu roku) so muuuuuuka...menjal sem tudi že v tretjo, sploh če smo bili štrije v avtu
Impreza 07' 1.5 105KM - cca 9L relacije avtocesta in tempomat na 120-130, po mestu pod to cifro ne pridem...
Dejstvo pa je, da se obe matrajo vzdrževat 130km/h po avtocesti, klanci (vrhniški, višnjegorski, iz zadra proti svetemu roku) so muuuuuuka...menjal sem tudi že v tretjo, sploh če smo bili štrije v avtu
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Če se voziš 90 po ac, za kamjonom, bo poraba dost nizka, drugače pa kot pravi backwood, men je impreza 1.6 z 400kkm+, ne lih redno vzdrževana, pila okol 10l.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
A bo tale SVX zgnil v prodaji ?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7755825&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Če bi dal v začetku prodaje to ceno bi ga mogoče še prodal, mislim da je bila 1 cena nekaj okrog 3300€
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7755825&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Če bi dal v začetku prodaje to ceno bi ga mogoče še prodal, mislim da je bila 1 cena nekaj okrog 3300€
Upam, da ga prej dajo za jurja...če ne bo res zgnil.
Go Westy, go!
Jeba je k je treba v avto kr neki vložit pa še 3300ccm ima, drgač sm kr neki razmišlju o njemu a ko sem pršu do njega me je kr minil vse.. 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Impreza GT, relacija, AC 120-130, ostalo brez izpadov 8,2-8,5 mesto 9,0-11 večina okoli 10..LSlabe napisal/-a:Če se voziš 90 po ac, za kamjonom, bo poraba dost nizka, drugače pa kot pravi backwood, men je impreza 1.6 z 400kkm+, ne lih redno vzdrževana, pila okol 10l.
Zunanjost je zelo slabaga,pa avto že kar nekaj časa stoji..Boby napisal/-a:Jeba je k je treba v avto kr neki vložit pa še 3300ccm ima, drgač sm kr neki razmišlju o njemu a ko sem pršu do njega me je kr minil vse..
Lp
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... %C8%20KLJU.." onclick="window.open(this.href);return false;.
Tole...ne priporočam
Na 60.000 avto v uberturah (pregret) cev od turbine neki kitana, servisna "čudna", zadnjih 40.000 ni podatka o menjavi olja....
pregledan na Interservisu.
Tole...ne priporočam
Na 60.000 avto v uberturah (pregret) cev od turbine neki kitana, servisna "čudna", zadnjih 40.000 ni podatka o menjavi olja....
Mogoče veš, kje je bil servisiran?
Očitno vozilo, ki je na slikah ni vozilo katero se prodaja ? Ali je pa prodajalec "farbnblind ". V opisu piše, da je vozilo bela - metalik na vseh fotkah je pa srebrno ? Tudi platišča na slikah so sigurno 17 colska in ne 16 kot piše v opisu . 
Forester diesel
Ne. Kolega pravi da oglašuje xenon pa da jih nima, oz. je pisalo prej bi-Xenon nisem 100%Sajmon napisal/-a:Mogoče veš, kje je bil servisiran?
Ups: Možnost napak pri vnosu, za točnost podatkov se obrnite na prodajalca
Ali ima ta outback tako ceno zgolj zarad dražjih prispevkov pri registraciji?
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 04WD%20Avt" onclick="window.open(this.href);return false;.
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 04WD%20Avt" onclick="window.open(this.href);return false;.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov