Raceland Time Attack #3 (25.6.2010)
Ja kar se mene tiče, je ta pravilnik definitivno boljši kot prvi (sploh zame
). Pa če mal primerjam s pravilnikom avtoslaloma, je pa tale še vedno mal preveč zakompliceran.
Ne vidim smisla, kar se tiče točk za odmične pa take stvari...........
Če vzamem za primer mojo hondico ima 131 KM vse original, pol bo pa en revež prpelov enga yugota ki ma gor od odmičnih, frgazarjev............. pa bo mel mogoče lih ene tolk konj, sam v kero klaso bi padu?
Ja kar se pa vaših računalnikov tiče pa ne vem, itak je težko nardit da bo za vse prav, definitivno pa bi mogla bit za dirkalnike svoja klasa.
Ne vidim smisla, kar se tiče točk za odmične pa take stvari...........
Če vzamem za primer mojo hondico ima 131 KM vse original, pol bo pa en revež prpelov enga yugota ki ma gor od odmičnih, frgazarjev............. pa bo mel mogoče lih ene tolk konj, sam v kero klaso bi padu?
Ja kar se pa vaših računalnikov tiče pa ne vem, itak je težko nardit da bo za vse prav, definitivno pa bi mogla bit za dirkalnike svoja klasa.
Lp
Delno spremenjen pravilnik se je že pojavil. Najbrž ga bo Bistri tudi obesu tukaj gor.
Me pa veseli, da sem dokončno v skupini najboljših vozil
@Husky, menim, da je po novem sedaj tudi prodrive mapa neserijska mapa. Kar je, vsaj meni se zdi, pravilna ocena. Me pa popravite prosim, če se motim.
Me pa veseli, da sem dokončno v skupini najboljših vozil
@Husky, menim, da je po novem sedaj tudi prodrive mapa neserijska mapa. Kar je, vsaj meni se zdi, pravilna ocena. Me pa popravite prosim, če se motim.
Go Westy, go!
-
Andrej
Bom zakompliciru:
Prodrive mapa je lahko al pa tud ne serijska.
Kaj pa če pride en z RB320 Imprezo STI, ki ima serijsko PPP? Ni velik možnosti za to, ampak luknjam v zakonih se je treba po najboljših močeh izogibat
.
Pa potrebno je upoštevat,da pri PPP ne dobiš samo mape ampak tudi
ror, pa lonc, pa pumpo, pa značko.
Enih zvezdic ej. http://s.myniceprofile.com/myspacepic/478/47831.gif
Prodrive mapa je lahko al pa tud ne serijska.
Kaj pa če pride en z RB320 Imprezo STI, ki ima serijsko PPP? Ni velik možnosti za to, ampak luknjam v zakonih se je treba po najboljših močeh izogibat
Pa potrebno je upoštevat,da pri PPP ne dobiš samo mape ampak tudi
ror, pa lonc, pa pumpo, pa značko.
Enih zvezdic ej. http://s.myniceprofile.com/myspacepic/478/47831.gif
-
Andrej
Če bom še kdaj v življenju prjatu z Bistrijem bom mojo njemu posodu, da nardi kroge z obema Prezama. Se bo najbl pošten vidl če je kakšna razlika.mesecnik napisal/-a:Andrej, kdaj boš pa ti svojo pripeljal? Zdaj bi se nižanje teže že moralo poznati.
Litchfiled pa (po moje no, ne prec znoret) ni taka serija, je bolj butik po naročilu in gre komot v 3-tjo klaso.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost