Subaru OUTBACK 2.5 by MSenjur
Re: Subaru OUTBACK 2.5 by MSenjur
nič dost še...
pa dvomim da se bo kej videlo, ker je problem v paraboli za lečo, tam se pa itak ne vidi, če se ne razdre...
pa dvomim da se bo kej videlo, ker je problem v paraboli za lečo, tam se pa itak ne vidi, če se ne razdre...
To samo pomeni da je mojster iz celja, ki je uparjal srebro (oziroma karkol že) naredil za en kurc delo.
Ali pa je samo nekaj nahitro pokrpal, toliko da bo za silo...
Lahko da se motim, ampak men se vseeno zdi tako.
Glede na izkušnje ki jih ima, bi ti moral rečt da niso kot nove
Ali pa je samo nekaj nahitro pokrpal, toliko da bo za silo...
Lahko da se motim, ampak men se vseeno zdi tako.
Glede na izkušnje ki jih ima, bi ti moral rečt da niso kot nove
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
ja, morem sicer povedat, da se ga zelo zanima kaj je bilo narobe, tako da mu bom poslal luci, da pogleda kaj je slo narobe. tko da cisto vseen mu le ni...
bomo vidl..
ok, to smo zrihtal...
naslednji korak je treba zrihtat bremze in pocasi zacet razmisljat o glavnem servisu. vmes pa se kej malega porihtat.
neki me mika da bi dal sprednjo masko od legacya, kot je nekdo iz foruma ze napravil...
zimake bom dal kar od impreze gor, ker sm jih lansko leto kupil, sicer niso cist homologacijska dimemzija, so 55 namesto 60, ampak mislim da to ne bo ovira pri voznji...
vmes bom dal pa tele letne feltne malo porihtat in prebarvat...
bomo vidl..
ok, to smo zrihtal...
naslednji korak je treba zrihtat bremze in pocasi zacet razmisljat o glavnem servisu. vmes pa se kej malega porihtat.
neki me mika da bi dal sprednjo masko od legacya, kot je nekdo iz foruma ze napravil...
zimake bom dal kar od impreze gor, ker sm jih lansko leto kupil, sicer niso cist homologacijska dimemzija, so 55 namesto 60, ampak mislim da to ne bo ovira pri voznji...
vmes bom dal pa tele letne feltne malo porihtat in prebarvat...
vceri sm zamenjal se gume, sm dal gor zimske 205/55/16, pa sem danes opazil da je avto bolj trd, oz. cez luknje je bolj glasen.
mi ni jasno kaj bi bil vzrok?
mi ni jasno kaj bi bil vzrok?
Zgolj občutek, ki se ga boš navadil.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kakšno dimenzijo si mel pa prej?
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
sej ves, 205/60/16...
A, sigurno. Ravno tistih 5 preseka ti najbrž daje ta občutek. Se strinjam s Thomasom 
hm... nebi si mislil, da je taka razlika!
Morda je tudi od same gume odvisno (znamka, profil), ampak bi skoraj zasigurno dejal, da igra vlogo presek. ker tudi za outbacka je običajno 60/16, verjetno mu ne paše najbolj
Naj mine malo časa, se bo privadil
Lp
Lp
Bolj verjetno 215/60R16. Nižji presek in trša bočnica se lahko precej poznata.msenjur napisal/-a:sej ves, 205/60/16...
hm... to ne morem več preverit, ker nimam več gum...
je pa možno... te cifre men hitro uidejo iz glave.
Psiho: sm dobil ja... poglej malo višje...
je pa možno... te cifre men hitro uidejo iz glave.
Psiho: sm dobil ja... poglej malo višje...
Jp,jst mam 215-60-16 gume na outbacku
ja verjetno so ble tud moje pol 215...
no, malo gledam po netu kako je kej z muziko v teh subarujih... aux in je prisel kasneje na japonsko ocitno.
najdu sm taale http://gromaudio.co.uk/subaru-auxiliary ... r-kit.html" onclick="window.open(this.href);return false; kit.
a ma kdo kaksno bolj elegantno resitev?
no, malo gledam po netu kako je kej z muziko v teh subarujih... aux in je prisel kasneje na japonsko ocitno.
najdu sm taale http://gromaudio.co.uk/subaru-auxiliary ... r-kit.html" onclick="window.open(this.href);return false; kit.
a ma kdo kaksno bolj elegantno resitev?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov