FORESTER 2.0, 125 KM, AVTOMATIK
Re: FORESTER 2.0, 125 KM, AVTOMATIK
Kljub pestremu dnevu sem montiral špic lampe. Jutri jih še priklopim.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Super zgleda, zdaj še boljše izpade sam bulbar.
Tale prodajalec pa res ne ve kaj prodaja. Vsaj po tem kar sem prebral, da je redek na našem tržiču (BI-FUEL). Če je original ICOM sistem, ga ne kupiti, ker servisa NI in NI v Sloveniji. Sem jaz imel Foresterja 2005 letnik ICOM BI FUEL. So se pa pojavili na Slovenskem z isto oznako Subaruji vendar ne piše nič zadaj in plinski sistem ni ICOM. Toliko za informacijo. En do Subaru model Outback bele barve lep kot .... je v okolici Škofljici iz Italije. Res LEP.
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0%20VA%20T.." onclick="window.open(this.href);return false;.
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... 0%20VA%20T.." onclick="window.open(this.href);return false;.
Naročene zadnje vzmeti KYB, dobim jih sreda ali četrtek in potem menjava.
a si že montiral plinsko inštalacijo?
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Sem bil zmenjen v maju vendar nisem imel čas. Namen imam dati pred dopustom (junij).
Včeraj dobil zadnje vzmeti in jih danes zamenjal. Dal stare dol in nove gor od KYB. Pri menjavi vzmeti zmeril stare - nove in so bile iste višine. Preden sem kupil avto (01.08.2015) je prejšnji lastnik menjal vse amortizerje za KYB in vzmeti SUPLEX (dejal, da je dal cel premoženje za to). Serviser mi je dejal, da so še vedno OK in jih naj obdržim, vendar jih PRODAJAM.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Ha, ha, ha a si že dobil avto.
Evo montiran plin.
In, si že kaj skuhal? :-)
kateri sistem? si to montiral v sloveniji? cca strošek?pero112 napisal/-a:Evo montiran plin.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Ja pri nas. Plineks Mislinja. Na gotovina cca 1.300,00€. Delam pa zadnje 3 leta do cca 20.000km na leto
( Srbija, Češka, Avstrija, Hrvaška)
( Srbija, Češka, Avstrija, Hrvaška)
Pri Plineksu radi vrtajo luknje v glavo 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov