Sash1 je dobil eno in zgolj samo eno opozorilo. In ne opozorila! Množina. S tem mu je bila odtegnjena možnost izbire po pravilniku subaru-slo.net.F. SANKCIJE
1. Po opozorilih uporabnika iz strani moderatorjev se trije moderatorji o tem posvetujejo in predlagajo onemogočen dostop do foruma administratorju.
Drugo:
Z neprestanim brisanjem postov, ki zražajo drugačno miselnost (kot v primeru Sasha1, mene in še nekaterih glede dotičnega ravnanja s subaru izdelki v temi picture stuff, ki se je nadaljevala v Off-topic temi), moderatorji lepo manifestirajo in prakticirajo neenakopravnost glede drugačno mislečih. Forum, ki naj bi prvenstveno bil:1. člen
1. Prepovedano je spodbujati k narodni, rasni, verski, spolni ali drugi neenakopravnosti, k nasilju in vojni ter izzivati narodno, rasno, versko, spolno ali drugo sovraštvo ali nestrpnost.
po SSKJ
na subaru-slo.net izgubi vso verodostojnost, kajti mnenje lahko izraža zgolj in samo tisti, ki ustreza mišljenju moderatorjev. Vse kar je drugače, njim moteče, se apriori briše, če je uporabnik vztrajen, pa ga administrator bana.javno mesto, kjer se o čem razpravlja,
odloča
To je realna slika tega foruma. Zato mene osebno ne preseneča dejstvo, da od več kot 220 registriranih uporabnikov, jih deluje aktivno nekje 30. Dokler bo taka oblika represije in nezmožnosti argumentirane komunikacije, četudi ni vedno na istih bregovih, to kaže na nedoraslost glavnih akterjev nalogi, voditi forum javnega značaja. Tu javnega značaja ni, je le privatni. Škoda. Pa tako veliko potenciala je bilo na samem začetku.
Ta prispevek ni predmet debate, je moj osebni pogled na pretekle dogodke in sankcije. Napisan je v skladu z 2. členom pravilnika
V kolikor bo brisan, bo to le še en dokaz več o represiji, ki se zadnje čase množično manifestira na subaru-slo.net in meče zelo grdo senco na lastnike vozil znamke SUBARU.2. člen
1. Zahteva se argumentiran pogovor, ki se nanaša na predmet razprave. Zaželeno je, da je podkrepljen z viri.