Cena premontaže
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 955
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Cena premontaže
**** Tole sem napisal na alter forumu, pa sem se spomnil, da tudi tukaj morda komu prav pride *****
Evo - še enega bom napisal, ki se ga izognite - Sitar Kamnik.
Kot star Kamničan se ga spomnim še iz časov, ko je bil še na Vrhpoljah (kdor se tega ne spomni, naj si zadeve ne vzame k srcu ). Ko se je preselil na obvoznico (pa prej še k "burutani"), se ga je prijel sloves, da je drag. No, tudi meni se je zdelo tako
Prejšnji teden sem zaradi pomanjkanja časa skočil na premontažo na Sitar center. Velikost mojih platišč na Subaruju je 15 col, nimam ničesar nestandardnega. Ko pridem na blagajno, so od mene zahtevali 36 EUR
Meni se zdi odločno preveč in se tolčem po glavi, da sem se pustil takole nategniti. Ampak je, kar je. Šola za naslednje desetletje.
Kot star Kamničan se ga spomnim še iz časov, ko je bil še na Vrhpoljah (kdor se tega ne spomni, naj si zadeve ne vzame k srcu ). Ko se je preselil na obvoznico (pa prej še k "burutani"), se ga je prijel sloves, da je drag. No, tudi meni se je zdelo tako
Prejšnji teden sem zaradi pomanjkanja časa skočil na premontažo na Sitar center. Velikost mojih platišč na Subaruju je 15 col, nimam ničesar nestandardnega. Ko pridem na blagajno, so od mene zahtevali 36 EUR
Meni se zdi odločno preveč in se tolčem po glavi, da sem se pustil takole nategniti. Ampak je, kar je. Šola za naslednje desetletje.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Re: Cena premontaže
Cenik enega od MB vulkanizerjev:gore napisal/-a:**** Tole sem napisal na alter forumu, pa sem se spomnil, da tudi tukaj morda komu prav pride *****
- MONTAŽA PNEVMATIKE ( 16" in 15" ) 3,34 €
- CENTRIRANJE PNEVMATIKE 3,50 €
- CENTRIRANJE PNEVMATIKE ( ALU platišča ) 4,18 €
- CENTRIRANJE PNEVMATIKE ( dostavna vozila ) 4,18 €
- PREVZEM IZRABLJENE PNEVMATIKE 0,53 €
Ni tako daleč od tvojih 9€ po kolesu... Pa se mi zdi, da je ta eden od ugodnejših. Poleg tega si šel gume montirat v 'visoki vulkanizerski sezoni'.
Koliko pa 'normalno' plačuješ za to?
lp, D.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 955
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Pri Žavbiju je recimo občutno ceneje. Tast je plačal 25 EUR. Oče pa je plačal 27 EUR (pa res ne vem kje).
Tudi tisto kar berem na http://www.alter.si/tabla/showflat.php? ... &fpart=all je večinoma precej ceneje od mojih.
Sicer sem se pa sam odločil, da zapeljem k Sitarju - torej nimam kaj jamrat
Kar pa zadeva druga platišča - meni se to nikoli ni zdelo prav uporabno. Komplet pnevmatik uničim preko ene (ali kvečjemu dveh) sezon in je pač takrat tudi potrebno menjavati. Poleg tega je smiselno, da enkrat letno narediš malo centriranja - so preko leta kar lepe razlike ...
Kot tretje pa zamenjam avto na nekaj let in potem spet nimam kam s platišči.
Verjamem pa, da je zanimivo za tistega, ki se manj vozi in ima avto dlje.
Tudi tisto kar berem na http://www.alter.si/tabla/showflat.php? ... &fpart=all je večinoma precej ceneje od mojih.
Sicer sem se pa sam odločil, da zapeljem k Sitarju - torej nimam kaj jamrat
Kar pa zadeva druga platišča - meni se to nikoli ni zdelo prav uporabno. Komplet pnevmatik uničim preko ene (ali kvečjemu dveh) sezon in je pač takrat tudi potrebno menjavati. Poleg tega je smiselno, da enkrat letno narediš malo centriranja - so preko leta kar lepe razlike ...
Kot tretje pa zamenjam avto na nekaj let in potem spet nimam kam s platišči.
Verjamem pa, da je zanimivo za tistega, ki se manj vozi in ima avto dlje.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov