Primerno za vse 4x4 avtomobile. Možnost vožnje slaloma, hillclimb, offroada in podobne zadeve na snegu.Živjo,
naši avstrijski prijatelji nas vabijo na Winterchallenge 2009, ki bo od 27.2. do 1.3.2009 v Finkensteinu v Avstriji (cca. 15 km na drugi strani karavanškega tunela).
Program:
Petek 27.2. od 16.00 do 19.00 prihod in prijave, ob 19.30 tekmovanje v sankanju (sanke se dobijo na smučišču, lahko pa s seboj prinesete svoje)
Sobota 28.2. prijave do 9.00, ob 9.30 briefeing z vozniki, ob 9.45 odhod na proge, ob 10.00 start. Prog je več vrst: hitrostna, krožna, slalom.... zaključek predvidoma ob 16.00, zvečer na smučišču Hill climbing s terenskimi vozili potem pa zabava v gostišču in 4x4 disco
Nedelja 1.3. start dirke ob 9.00, konec okoli 12.00, nato razglasitev rezultatov in podelitev nagrad
Startnina 50EUR, v ceno so vključeni tudi topli napitki (kuhano vino, kuhan mošt, čaj) v soboto v času dirke.
Za udeležence je pripravljenih več zanimivih nagrad.
Udeležba je možna za vsa vozila z delujočim4x4 pogonom, verige so dovoljene, vendar bodo proge pripravljene tako, da bodo prevozne tudi brez verig. Gume po izbiri, lahko tudi ježevke.
Ker je število udelenžecev omejeno na 30, mi tisti, ki se boste udeležili prireditve, to sporočite na ps ali mi pošljite SMS na 04 1 681 803 (ime, priimek, naslov, vozilo). Ker se je danes do 12h (prvi dan prijav), prijavilo že 8 vozil, mi najbrž ni potrebno poudarjati, da naslednji teden najbrž ne bo več prostih mest.....zato tisti, ki bi šli, pohitite.
Tole obvestilo bom jutri prilepil tudi na nivaoffroad forum.
LP
Vse se dogaja na zasneženem področju in zasneženih gozdnih cestah. Zraven je tudi smučišče, kjer bo pa za zabavo poskrbljeno s sankanjem.
Miožno je tudi prespati v bližnjem hotelčku (okol 30 evrov na osebo, za otroke najbrž pol ali še manj, bi bilo treba vprašat).
Nas bo kar nekaj tam, tako da kdorkoli bo prišel, bo dobrodošel. Upam da tudi kdo s foresterjem, da malo pokaže kako gre forester v hrib po snegu (hillclimb).