dvig legacy
dvig legacy
sem vidu da ste že neki pisal za dvig legacyja ampak pred časom.moj je letnik 2001 in je dokaj pr tleh pa bi mi prav pršl kakih 3-5 cm.
kdo zna to naredit pa da niso glih miljoni v igri.
hvala za odgovore
če je to že kje napisan se opravičujem sam točnega odgovora še nisem našu.
hvala za odgovore
Re: dvig legacy
Imaš isti model kot je moj. V prihodnjih tednih se bo izdelal liftkit zanj, pa če se še enega zraven naredi ni panike. Računam pa tam do 50 evrov.kaso1234 napisal/-a:sem vidu da ste že neki pisal za dvig legacyja ampak pred časom.moj je letnik 2001 in je dokaj pr tleh pa bi mi prav pršl kakih 3-5 cm.
hvala za odgovore
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kakšno varianto liftkita pa se bo delalo? Distančniki za vsak vijak posebej ali kakšno bolj resno varianto v stilu:nebivedu napisal/-a:Imaš isti model kot je moj. V prihodnjih tednih se bo izdelal liftkit zanj, pa če se še enega zraven naredi ni panike. Računam pa tam do 50 evrov.kaso1234 napisal/-a:sem vidu da ste že neki pisal za dvig legacyja ampak pred časom.moj je letnik 2001 in je dokaj pr tleh pa bi mi prav pršl kakih 3-5 cm.
hvala za odgovore
http://www.subtle-solutions.com/product ... cts_id=110
Mogoče bi se še jaz odločil za naročilo.
lp, Boštjan
Resno bo tudi iz moje strani, upam da kmalu. Bo pa za legacyje 1995-1998 in 1999-2003, pa forije od 1998-2008, po želji dolžina oz. višina.
Bo pa izdelano v tem stilu
http://www.subaru4wdclubwa.asn.au/Acces ... lation.jpg
Bo pa izdelano v tem stilu
http://www.subaru4wdclubwa.asn.au/Acces ... lation.jpg
Ja točno v tem stilu, samo da bo namesto kovine gradbena plastika. Ta je namreč mnogo cenejša kot enak kos kovine.bot napisal/-a:Kakšno varianto liftkita pa se bo delalo? Distančniki za vsak vijak posebej ali kakšno bolj resno varianto v stilu:nebivedu napisal/-a:Imaš isti model kot je moj. V prihodnjih tednih se bo izdelal liftkit zanj, pa če se še enega zraven naredi ni panike. Računam pa tam do 50 evrov.kaso1234 napisal/-a:sem vidu da ste že neki pisal za dvig legacyja ampak pred časom.moj je letnik 2001 in je dokaj pr tleh pa bi mi prav pršl kakih 3-5 cm.
hvala za odgovore
http://www.subtle-solutions.com/product ... cts_id=110
Mogoče bi se še jaz odločil za naročilo.
lp, Boštjan
Bomo pa vidl, kok bo stala plastika in kok bo računal orodjar, da jo bo zdrejal.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Če maste shojene amortizerje se splača doplačat da prestavijo šalce vzmeti za 4cm pa je stvar rešena. To je imel tudi Karli verjetno v mislih. Vidim da je veliko govora o podložkah za mojim hrbtom kot, da bi delal ogromno razliko v € in po možnosti uničil kak avto
Se strinjam s Chenotom ampak se stvar zaključi ko 50€ za dvig ni dovolj, ko je treba morebiti podaljšat tudi volanski zglobek in kako lajtngo... Čeprav pri 3cm podlogi podvozja naj ne bi bilo panike razen za volan nism sigurn. Je pa dela veliko več.
Lahko pa mirno spustiš podvozje za 3cm, nato pa še dvig amortizerjev za 4 in pride do 7cm s tem da vleče kolesa kot bi bilo samo 4cm dvignjeno.
Se strinjam s Chenotom ampak se stvar zaključi ko 50€ za dvig ni dovolj, ko je treba morebiti podaljšat tudi volanski zglobek in kako lajtngo... Čeprav pri 3cm podlogi podvozja naj ne bi bilo panike razen za volan nism sigurn. Je pa dela veliko več.
Lahko pa mirno spustiš podvozje za 3cm, nato pa še dvig amortizerjev za 4 in pride do 7cm s tem da vleče kolesa kot bi bilo samo 4cm dvignjeno.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov